NWN może?
W ramach 9 Jubileuszu GameExe wziąłbym udział w turnieju gry
up@
Ja swoją ostatnią oryginalną wersję zdarłem 3-4 lata temu.. OMG jak tak sobie pomyśle to Herosy to jedyna gra którą kupowałem 3 razy.
Największy problem z Herosami to jakaś ogólna synchronizacja. Obecnie na kompie mam jakieś Herosy3HD zassane z niewiadomo skąd i jakieś resztki w folderze po tej ruskiej "genialnej" modyfikacji Horn of Abyss(?chyba).
Ja swoją ostatnią oryginalną wersję zdarłem 3-4 lata temu.. OMG jak tak sobie pomyśle to Herosy to jedyna gra którą kupowałem 3 razy.
Największy problem z Herosami to jakaś ogólna synchronizacja. Obecnie na kompie mam jakieś Herosy3HD zassane z niewiadomo skąd i jakieś resztki w folderze po tej ruskiej "genialnej" modyfikacji Horn of Abyss(?chyba).
Jak by był Heroes III to można zagrać przez Hamachi ja osobiście polecam, bo sam często korzystam .
Przez całe wakacje grałem z 3 kumplami przez Hamachi w Minecrafta i wszystko było OK....
No co jest ? mięły już 7 dni i "śnieg" nic się nie dzieje , może w końcu coś ogłosimy? Ja mam taki pomysł:
Jeśli za 3 dni nikt się nie zgłosi z nową propozycją to ogłosimy Heroes III zwycięzcom , ponadto ogłosimy także wybory na urząd organizatora zabawy , co wy na to ?
Jeśli za 3 dni nikt się nie zgłosi z nową propozycją to ogłosimy Heroes III zwycięzcom , ponadto ogłosimy także wybory na urząd organizatora zabawy , co wy na to ?
No ja wiem jestem spokojny tylko , żeby się jakoś przygotować na np. turniej (jeśli się odbędzie), czy jakoś zaplanować co i jak , ale może i masz racje co będziemy patrzeć , może koniec świata przyjdzie wcześnie i na nic nasze planowanie