Rangi forumowe
SPOILER
Bla bla bla Bla bla bla Rangi forumowe są do bani Ekhtelion! Ja bym wymyślił lepsze... : P Bla bla bla Atis Cieszy Ciebie ten spoiler? Bla bla bla Bla bla bla Nie wiem co jeszcze napisać... Mevida co u Ciebie słychać? Bla bla bla Bla bla bla DOŁĄCZ DO REDAKCJI GE! Będziesz podobny do Ekhteliona i Van Diego'a!!!!
Jesteś Mevidą bo masz nick podbny do Medivha . Jak się robi spoiler masz w poradniku do forum. -> http://forum.gexe.pl/Instrukcja-obslugi...-FAQ-t4695.html
@Miveda/Mevida
SPOILER
Dzięki serdeczne. : ) Alles klar. PS. Szybko się uczysz... ; )
Mam pytanko, bo w rangach jest coś takiego:
Poprawiłbym te dwa wyrazy i do tego pytanko - czym się różni od siebie ten bard wyżej i niżej? Tylko nie piszcie, że opisem i tym, że jeden jest wyżej
Cytat
*Bard - Grywasz na bankietach u bogatych. A bogaci mają bogate małżonki które często zostają sama gdy mężowie wyjeżdzają w interesach. Zeskoki na konia z drugiego piętra i nocne ucieczki masz dopracowane do perfekcji.
*Bard - Wynajmują cię różne gildie złodziejskie dobrze płacąc za misje, oczywiście dorabiasz sobie grając u bogatych szlachciców. Jeśli zechcą cię wywalic to zawsze możesz im powiedzieć, że są ignorantami którzy nie rozumieją prawdziwej sztuki!
*Bard - Wynajmują cię różne gildie złodziejskie dobrze płacąc za misje, oczywiście dorabiasz sobie grając u bogatych szlachciców. Jeśli zechcą cię wywalic to zawsze możesz im powiedzieć, że są ignorantami którzy nie rozumieją prawdziwej sztuki!
Poprawiłbym te dwa wyrazy i do tego pytanko - czym się różni od siebie ten bard wyżej i niżej? Tylko nie piszcie, że opisem i tym, że jeden jest wyżej
Jak się pojawi to spytajcie - ja tylko jako naczelny wyłapywacz błędów spytałem Może być Wirtuoz, Dźwiękonaśladowca czy jakoś tak.