Sam robiłem: :mrgreen:
Strefa zamówień (graficznych^^)
Jeszcze raz dzięki! Buzi dostaniesz kiedyś tam:] I narazie prosiłbym o wstrzymanie się z robnieniem Slipknotowych avatarów...Chyba, że jeszcze jeden tylko zupełnie inny GIF...Nie wiem czy uda/będziesz w stanie zrobić inny ale jak dasz to zrób i daj mi znać:] Chodzi o to aby mial dwa SLipKnoTowe Gify na dwóch różnyuch forach...Ot tak aby nie były takie same:] Póki co, dzięki serdeczne!
Ok, spoko... narazie i niechce mi sie robić i nie mam pomysłu na inny ;p. Ale kiedyś może na coś fajnego trafie i zrobie z tego gifa :mrgreen:
------------01.10.2005------------
Chciałem złożyć oficjalne podziękowanie dla Deunan za cudowne obramowanie mojej sygnatury.
Dzięki!
------------01.10.2005------------
Chciałem złożyć oficjalne podziękowanie dla Deunan za cudowne obramowanie mojej sygnatury.
Dzięki!
A moglabys znalezc cos w stlu hmmm, Dlugowlosy rycerz , wlosy bląd podchodzace lekko pod siwizne, wyraz twarzy chaotyczny zly,, czarna zbroja,
do tego super by bylo gdyby:
wokol ostrza "wirowal" niebiesko - czerwony ogien
przydalaby sie tarcza ale nie jest konieczna, avatar powinien do tego promieniowac złem...
Nooo to prawie niemozliwe, ale przynajmniej wiem czego chce
do tego super by bylo gdyby:
przydalaby sie tarcza ale nie jest konieczna, avatar powinien do tego promieniowac złem...
Nooo to prawie niemozliwe, ale przynajmniej wiem czego chce
Witam
Ja natomiast mam pytanie troszke odbiegające od tematu, za co przepraszam.
Widzę, że robicie świetne avatary, sygnaturki itd [ja dopiero sie ucze] i interesuje mnie skąd bierzecie postacie umieszczane w tych grafikiach. Czy wszystkiego szukacie w googlach i wybieracie co fajniejsze, czy może są jakies stronki z postaciami z gier, filmów, ksiązek fantasy?
Jeśli sa takie stronki i znacie ich adresy to byłbym wdzieczny jakbyście mi podali do nich linki
Z góry dzieki
Pozdrawiam
Ja natomiast mam pytanie troszke odbiegające od tematu, za co przepraszam.
Widzę, że robicie świetne avatary, sygnaturki itd [ja dopiero sie ucze] i interesuje mnie skąd bierzecie postacie umieszczane w tych grafikiach. Czy wszystkiego szukacie w googlach i wybieracie co fajniejsze, czy może są jakies stronki z postaciami z gier, filmów, ksiązek fantasy?
Jeśli sa takie stronki i znacie ich adresy to byłbym wdzieczny jakbyście mi podali do nich linki
Z góry dzieki
Pozdrawiam
Ja wynajduję grafikę z sieci, ale staram się, by to były jakieś mało spotykane rzeczy/motywy. Nie lubię też używać fanowskiej grafiki. Nie odwiedzam dużo stron z fantasy, bo nie z nich czerpię inspirację. Co do reszty użtykowników, którzy tu prezentują grafę, niech się sami wypowiedzą ;]
Hm może dało by się coś dla mnie zrobić?? Jak tak to podaje o co chodzi:
Wojownik albinos(tak jakby się dało żeby był baardzo blady) z długimi prostymi włosami i oczy zupełnie nie do albinosa podobne bo purpurowe. Jakby się dało to żeby był ubrany w lekki pancerz i dwa miecze przy pasie.
Z góry dzięki jeżeli coś uda wam sie wyskrobać.
Wojownik albinos(tak jakby się dało żeby był baardzo blady) z długimi prostymi włosami i oczy zupełnie nie do albinosa podobne bo purpurowe. Jakby się dało to żeby był ubrany w lekki pancerz i dwa miecze przy pasie.
Z góry dzięki jeżeli coś uda wam sie wyskrobać.