Sygnatury
Cytat
Tamc, ludzie ciężko łapią ten skrypt, deal with it. ;p
Zdążyłem się o tym doskonale przekonać. Przez ostatnie dwa miesiące dostałem pełno pm'ek, w których ludzie pytają dlaczego pragnę ich duszy i obiecują, że tak łatwo jej nie dostanę (fajne wrażenie - wchodzę do komunikatora, a tu kilka wiadomości z "dusza" w nazwie ). ~~
Teraz wykorzystuję go nieco inaczej, więc mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony. ;>
A ten cholerny sam dół? No dobra... Tym bardziej mi się nie podoba, bo jest zbyt osobista!
A cóż w tym osobistego? ~~
@@@
Vanitas vanitatum, et omnia vanitas.
Racja. Jednak to nie konkurs piękności, więc wybacz.
Wybacz raz jeszcze.
Nie. Wybacz raz jeszcze.
Kto poleje? ~~
@@@
Cytat
Marna jest ta sygna i tyle.
Vanitas vanitatum, et omnia vanitas.
Cytat
I te nagie piersi są wyjątkowo nieładne.
Racja. Jednak to nie konkurs piękności, więc wybacz.
Cytat
To mnie osobiście porusza do głębi.
Wybacz raz jeszcze.
Cytat
Wrzuć jakieś ładne z silikonu. Wiem, że nie ten sam efekt, ale lżej będzie patrzeć.
Nie. Wybacz raz jeszcze.
Cytat
Mat ma rację. Piwo dla Mata.
Kto poleje? ~~
Marna jest ta sygna i tyle. I te nagie piersi są wyjątkowo nieładne. To mnie osobiście porusza do głębi. Wrzuć jakieś ładne z silikonu. Wiem, że nie ten sam efekt, ale lżej będzie patrzeć.
Chyba raczej nie.
Hmm... za 2, 3 dni zmieniam sygnę. Przygotujcie się psychicznie. :u
Hmm... za 2, 3 dni zmieniam sygnę. Przygotujcie się psychicznie. :u
I znowu błąd. "non omnis moriar" nie oznacza "nie zapomnij o śmierci", a "nie wszystek umrę". Tyle z pierwszej liceum z lekcji o Horacym jeszcze pamiętam
No wiesz, przez 3 lata liceum po jednej godzinie w tygodniu zdołałem liznąć troszkę łaciny. Tam, gdzie jestem pewien błędu, zwrócę uwagę. Po prostu języki obce to mój konik Zawsze można się na mnie mścić za to moje zwracanie uwagi na przykład na matmie...
Cytat
Strażnik cares
No wiesz, przez 3 lata liceum po jednej godzinie w tygodniu zdołałem liznąć troszkę łaciny. Tam, gdzie jestem pewien błędu, zwrócę uwagę. Po prostu języki obce to mój konik Zawsze można się na mnie mścić za to moje zwracanie uwagi na przykład na matmie...
Tempus non penis - non status.
Polecam. Albo sama sobie wstawię...
Niach... Ekh. Masz w pupę.
Polecam. Albo sama sobie wstawię...
Niach... Ekh. Masz w pupę.