"Spadaj na drzewo wcześniaku"
Nowe Szaty Króla
"-Krowa mówi...
-Koleś!
-Jasne! Koleś!..."
"-Kochanie o co chodzi? Masz jakąś wizję?
-Jest dziewczynka. Z czarnymi włosami. Ona chce cię zabić. Twój okres zaczyna się za.. 3..2..1..
-Och...Co jeszcze? Cody, co jeszcze widzisz?
-Widzę małego chłopca i kobietę, ale bez ojca.
-Och Cody.
-Widzę ciebie klęczącą w psim gównie
"
"-Dajcie tu prezydenta.
-Pan jest prezydentem.
-To dobrze. To znaczy, że już wszystko wiemy. Gdzie jest mój lunch?"
"-Cody, mówiłam ci, co powiedziała twoja matka w dniu twoich narodzin?
-Nie.
-Byłam z nią w sali porodowej. Przechodziła trudne chwile, gdy zacząłeś wychodzić. Twoja mama krzyczała i krzyczała z bólu. Omal mnie to nie zabiło.Zakrwawiła całe łóżko. Traciła tony krwi. Mam to na kasecie, jeślibyś chciał kiedyś obejrzeć. Wreszcie wyszedłeś. Twoja mama własnoręcznie odcięła pępowinę... Za drugim razem. Za pierwszym odcięła twojego penisa. Była zresztą pijana, właściwie to naćpana. Dzień wcześniej świętowaliśmy dzień Świętego Patryka. I pomyślała: "Hej, nigdy nie próbowałam Crystal Meth", więc wzięła troszeczkę.
-Mój penis?
-Tak. Przyszyli go odwrotnie.
-To dlatego sikam do góry?
-Tak, ale naprawimy go. Zapisałam sobie to już na listę zadań. W każdym razie już wyszedłeś. Twoja mama odwróciła się do mnie i powiedziała: "Hej, chcesz go? Weź sobie." I umarła. I wzięłam cię. Wiesz dlaczego? Straciłam właśnie kota w pożarze i potrzebowałam czegoś, co będę mogła pogłaskać i nakarmić. Tęskniłam za nim, Cody. Kocham cię i nic tego nie zmieni. Nawet najboleśniejsza śmierć, której zaraz doświadczymy."
"-Przykro mi z powodu tamtej nocy. Gdybym nie zasnął za kierownicą na 20 minut. Gdybym nie wypił całej butelki "Jaeger-Meistera". Gdybym tylko nie zabił tej prostytutki...
-Sayaman, Sayaman! Nie widzę tu żadnego związku z Annie.
-Przepraszam. To były inne noce."
"-Nauczycielka Sue, Brenda, ona... ona nie żyje.
-Lepiej powiem jej.
- Nie, ja to zrobię. Sue.
- Tak?
- Twoją nauczycielką była Brenda?
- Tak.
-Ona nie żyje! Już na zawsze! Umarła w przeraźliwych cierpieniach! Boże, Boże, Boże! Tak jak twój pies!
-Mój pies nie żyje?
-Przejechałem go właśnie samochodem! Wszyscy, których kochasz, umierają!
-Aaaaaa.
-Aaaaaa.
-AAAAAA.
-AAAAAA."
Te cytaty pochądzą oczywiście ze Scary Movie 3
Z tego filmu to można wymieniać i wymieniać...