Otóż ostatnio mega się nudzę i postanowiłem przejść Gothica 3 od nowa i do końca. Z ostatniej gry zrezygnowałem, ponieważ po podbiciu 3 miast orkowie, wszyscy atakują mnie bez ostrzeżenia. I tu mam pytanie - czy jeśli zdobędzie się dużo reputacji u orków, to czy po podbiciu miast będą oni nas atakować?
PS czy naprawili ten błąd z butelkami trucizny w ostatnim community patchu?
Wysoka reputacja nie będzie miała wpływu na to czy orkowie będą Cię atakować po odbiciu zbyt wielu miast czy nie. Miałem tak samo z Asasynami i mnie atakowali więc z orkami też na pewno tak będzie. Ma wpływ tylko na zakup orkowych zbroi i to czy Cię wpuszczą do Kana. Błąd z butelkami trucizny? chodzi o to że nie można było nią pokrywać broni? Jeśli tak to ja mogłem, ale po nauczeniu się odpowiedniej zdolności.
Wczytania nie potrzebuje, bo jak już wspomniałem zacząłem grę od nowa i jestem dopiero na podbiciu tej wioski po Ardei. Mimo wszystko jak jest jakiś na to, aby orkowie po podbiciu nie atakowali to prosiłbym o podanie.
W necie znalazłem jakiś kod na to, aby ork (np dowódca) nas nie atakował i stał się naszym przyjacielem. Tylko, że można go wpisać jednemu orkowi, a mi by się przydał na wszystkich orków.
Ostarnio grałem w G3 i zobaczyłem, ze po podbiciu
Ardrei
Przylondka Dun
Montery
Geldern
To Laster muwi ze orkowie z innych miast nie beda siedzieli z zalozonymi rekami.
Ps. Szkoda, ze tak puzno
Ww=Wiecny wendrowiec hasla zapomnialem to mój ostatni post...
Atakują po podbiciu 3 miast nie licząc tych koniecznych dla fabuły głównej. A i atakują jak po podbiciu 3 maista zagadasz do jakiegoś orkowego dowódcy. Okazuje się, że żadne kody nie są potrzebne wystarczy najpierw pogadać ze wszystkimi przywódcami potem podbijać miasta pilnując aby ci dowódcy nie zdążyli zagadać.