Zapraszamy do zapoznania się z zapowiedzią do gry "Mass Effect 3 – wrażenia z dema by Holden"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Mass Effect 3] Zapowiedź
Gość_Pinatu*
Mnie jak zwykle zdenerwowało kolejne "kłamstwo" BioWare obiecujące 2-3 godziny rozgrywki. W tej Kanadzie to chyba zegarki, a co za tym idzie i kalendarze inaczej chodzą. Najpierw przesunięcie daty premiery, a teraz to. Przy słabym łączu - dłużej trwało ściągnięcie tego "dzieła", niż samo zagranie weń.
Pisali, że 2-3 godziny? To ktoś w to uwierzył? Po tym demie to na pewno nikt, bo faktycznie przeleciało szybko mimo tego, że jakoś się nie spieszyłem strasznie a w misji z tą komorą jej stan pogarszał się ślamazarnie, przez co miałem sporo czasu na zwiedzanie.
Omni-ostrze to dla mnie porażka. Do tej pory był to komputer w pewnym sensie, teraz nawet tak się otwiera drzwi. Szkoda, bo dawne obwody może i były lekko irytujące, ale dawały namiastkę prawdziwego włamywania się z widokiem na zamek. Garret tutaj odpada, ale jednak takie uproszczenie nie jest chyba efektem wyboru trybu fabularnego.
Omni-ostrze to dla mnie porażka. Do tej pory był to komputer w pewnym sensie, teraz nawet tak się otwiera drzwi. Szkoda, bo dawne obwody może i były lekko irytujące, ale dawały namiastkę prawdziwego włamywania się z widokiem na zamek. Garret tutaj odpada, ale jednak takie uproszczenie nie jest chyba efektem wyboru trybu fabularnego.