1. Jak opuścić grupę? Kiedy przykładowo na chwilę połączyłem siły z innymi graczami, aby wykonać jakiegoś questa, a potem dalej chcę grać w pojedynkę?
2. Od czego zależy pojawianie się wpisów dotyczących potworów w kodeksie (opcja bestiariusz)? Czasem wystarczy, że pokonam kilku przedstawicieli danego gatunku i wpis się pojawia niemal natychmiast, czasem muszę ich wybić kilkanaście, a czasem nawet kilkadziesiąt nie wystarczy aby otrzymać wpis.
3. Gdzie sprawdzić jaki mam poziom poruszania się przy pomocy pojazdów? Wykupiłem 1 i 2 poziom pilotażu za cartel pointsy, ale nie widzę jakieś wielkiej różnicy kiedy prowadzę swój pojazd. Nie chodzi mi o taxi, tylko o osobisty pojazd który kupuje się u sprzedawcy za kredyty.
Użytkownik Szakal dnia sobota, 23 marca 2019, 18:06 napisał
1. Jak opuścić grupę? Kiedy przykładowo na chwilę połączyłem siły z innymi graczami, aby wykonać jakiegoś questa, a potem dalej chcę grać w pojedynkę?
2. Od czego zależy pojawianie się wpisów dotyczących potworów w kodeksie (opcja bestiariusz)? Czasem wystarczy, że pokonam kilku przedstawicieli danego gatunku i wpis się pojawia niemal natychmiast, czasem muszę ich wybić kilkanaście, a czasem nawet kilkadziesiąt nie wystarczy aby otrzymać wpis.
3. Gdzie sprawdzić jaki mam poziom poruszania się przy pomocy pojazdów? Wykupiłem 1 i 2 poziom pilotażu za cartel pointsy, ale nie widzę jakieś wielkiej różnicy kiedy prowadzę swój pojazd. Nie chodzi mi o taxi, tylko o osobisty pojazd który kupuje się u sprzedawcy za kredyty.
1. Nie grywam ostatnio zbyt często, ale bodajże wystarczy wybrać drugim przyciskiem myszy swój portret i poszukać w opcjach opuszczenia grupy. Pewnie samo /leave też zadziała, jeśli wpiszesz komendę w oknie chatu.
2. Ciężko powiedzieć, ale pewnie gdzieś da się sprawdzić postęp zdobywania wpisów. Zajrzyj do samego Codex i tam poszukaj.
3. Powinno to być normalnie w skillach w zakładce umiejętności pasywnych. Nie wiem, czy nie pojawia się także przy okazji Legacy z poziomu możliwości wykupywania ulepszeń.
Star Wars The Old Republic ma nieuzasadnioną złą reputację od wczesnych dni i warto grać w 2021. Niezależnie od tego, czy jesteś nowy w Star Wars: Legends czy nowy w MMOs w ogóle, gra jest zdecydowanie warta gry w 2021.