Wzrost: 178 cm
Kolor oczu: niebieski
Włosy: Blond w różnych odcieniach co jest zależne od pory roku
Jednak postanowiłem co nieco o sobie zdradzić (Cou założyłem drugi temat by sobie ponabijać posty:P Dojadę do 10k!). Skończyłem jedne studia w Szczecinie na kierunku historia spec. archeologia. Kończę drugie studia we Wrocławiu, choć sformułowanie "kończę" nie oddaje całej prawdy o tym procesie. Kierunek archeologia (głupie ale takie prawo w tym kraju absurdu). Od dłuższego(od połowy studiów)czasu pracuję w zawodzie z przerwami sezonowymi. W między czasie robiłem różne ciekawe i mniej ciekawe rzeczy by zarobić na podróże, które uwielbiam. Zwiedziłem sporo miast w Polsce i w wielu zdarzyło mi się mieszkać. Omijam Kraków szerokim łukiem, nawet nie przejeżdżam pociągiem czy samochodem. Ostatnio przerzuciłem się na zwiedzanie reszty europy. Póki co w kierunku zachodu i południa ale tu jeszcze wiele państw mi zostało do zwiedzenia. Uwielbiam góry więc tam kierują się moje stopy. Uwielbiam też wyjścia towarzyskie ze swoją ekipą choć teraz to bardziej przekształciło się w imprezy domowe co też nie jest złe. Pomimo tego, że skończyłem takie, a nie inne studia mam umysł ścisły i w zasadzie nie wiem czemu wybrałem takie kierunki... ale na pewno powody były bardzo idiotyczne i mało logiczne, choć lubię swoją pracę. Nie jestem materialistą ale za to idealistą ze sporą dawką optymizmu. Mimo tego trzeźwo patrzę na świat. Największą sztuką dla mnie jest sztuka kłamania.
To tyle tytułem wstępu. Pytajcie jeśli chcecie i o co chcecie ale nie gwarantuje odpowiedzi.