Gearbox szuka prawdziwej Lilith

Gearbox Software zamieściło ogłoszenie, w którym poszukiwana jest osoba gotowa wcielić się w Lilith podczas prezentacji gry Borderlands 2.

lilith, borderlands 2

Uczestnictwo na różnych spotkaniach prasowych i prezentacji nie jest jednak typowym ogłoszeniem, ale pełnoprawną umową o pracę z zarobkami na poziomie 1000 dolarów. Od tego należy rzecz jasna odliczyć koszty dojazdu chociażby do takiego Teksasu. Kandydatki muszą mieć miedzy 18 a 30 lat, ale nie jest wymagane żadne doświadczenie w modelingu czy aktorstwie.

Swoje oferty panie mogą złożyć tutaj. Tam też znajdziecie szczegóły dotyczące zatrudnienia. Może któraś z naszych czytelniczek się skusi?

Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Z ciekawości to przejrzałem wymagania tej oferty.Na pewno kogoś tam znajdą.
Lily, Eirin ,Ati, kami, Sazanka, na co wy czekacie.Może się załapiecie jako modelki

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
Obserwatorze, niektóre kobiety mają większe ambicje, niż bycie modelką

Odpowiedz
Nie mam nawet metra sześćdziesiąt, musiałabym stać na szczudłach, żeby mnie ktoś zobaczył, także podziękuję ; )
Odpowiedz
Dzięki Bogu że moja wyobraźnia tak daleko nie sięga. Lionel jako Lilith....bbrrrrrr.....
Odpowiedz
← Nowości

Gearbox szuka prawdziwej Lilith - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...