Użytkownik krzyslewy dnia niedziela, 20 listopada 2011, 12:46 napisał
Od jakiegoś czasu mam najlepsze możliwe bronie i zbroje, myślałem, że po wbiciu większego poziomu lub w innych miastach trafię na lepsze - tak się nie stało. Jakieś 10h już gram z tymi przedmiotami i nie mogę trafić na lepsze! Kiedy pojawią się lepsze bronie i zbroje na rynku? O ile w ogóle się pojawią. Obecnie mam topór dwuręczny z niebiańskiego spiżu i metalową zbroję i inne dodatki jak rękawice itp.
Na rynku jest duża losowość, ja na 44 lvl, nadal bywałem raczony niskopoziomowymi rzeczami, np z Deadric Armor, udało mi się dostać tylko rękawice, Ebony Armor miałem już na 35 lvl cały (choć raczej większość zdobyczne). Ale co prawda, lepsze strzały są częściej dostępne - więc to po nich możesz sprawdzać czy masz już ten lvl w którym możesz myśleć o czymś lepszym, choć ja na >40 lvl zdobyłem Deadric rękawice, to strzał nadal nie mam. Radziłbym raczej szukać na wrogach, albo robić samemu, np Falmer Armor jest dobry, choć nie przypominam sobie by na niskim lvl dropowali armor, ale ja używałem lekkiej zbroi, więc mogłem to ignorować. Robienie zbroi sememu jest o tyle korzystniejsze, że możesz ją ulepszać, a w dodatku jesteś w stanie stworzyć Dragon Armor, której to zbroi nie dostaniesz inaczej, przynajmniej mi się nie udało.