Chcę, żeby spam boty wyniosły się z naszego forum ;D
Zniszcz marzenie
Spamboty wyniosą się z naszego forum i pójdą na twoją stronę internetową
Chciałbym nie mieć limitu na internet.
Chciałbym nie mieć limitu na internet.
Będziesz miał upierdliwego służącego który będzie ci usługiwał dosłownie we wszystkim. Nawet w załatwianiu potrzeb fizjologicznych.
Chcę dostać superszpanerską odznakę na GeXe.
Chcę dostać superszpanerską odznakę na GeXe.
Dostaniesz i odznakę i taki ekstra avatar:
Chcę nie mieć lodówki zamykanej na kłódkę.
Chcę nie mieć lodówki zamykanej na kłódkę.
Nie będziesz miał lodówki zamykanej na kłódkę. Będzie zamykana na szyfr składający się z 300-stu cyfr które będziesz musiał przepisywać za każdym razem kiedy będziesz chciał otworzyć lodówkę.
Chcę kanarka.
Chcę kanarka.
Pewnego dnia dostaniesz zaproszenie na lot promem po kosmosie.Podróż będzie długo trwała i wszystkim gościom dasz się we znaki więc oni postanowili zostawić Ciebie na nieznanej planecie.
Chciałbym zostać moderatorem na Gexe.
Chciałbym zostać moderatorem na Gexe.
Zostaniesz moderatorem na GeXe. Nie będziesz jadł, spał, uczył się, uprawiał seksu, ani robił nic innego tylko od rana do nocy usuwał posty botów
Chciałbym abym ludzie byli bardziej rozwinięci duchowo (i bynajmniej nie mam tu na myśli żadnego chodzenia do kościoła ani nic z tych rzeczy).
Chciałbym abym ludzie byli bardziej rozwinięci duchowo (i bynajmniej nie mam tu na myśli żadnego chodzenia do kościoła ani nic z tych rzeczy).
Czas będziesz miała, ale umiejętności... z tym już gorzej, znacznie gorzej
Chciałbym aby spadło jeszcze więcej śniegu.
Chciałbym aby spadło jeszcze więcej śniegu.
Spadnie go bardzo dużo, jakieś półtora metra. Niestety następnego dnia wszystko się rozpuści, będzie powódź i zaleje Ci dom.
Chcę mniej pracy w gospodarstwie.
Chcę mniej pracy w gospodarstwie.
Będziesz mieć mniej. Gospodarstwo spłonie.
Chcę żeby nie było gierek forumowych...
Chcę żeby nie było gierek forumowych...
Nie będzie gierek forumowych. Będzie tylko spam bez żadnego ładu i składu.
Chcę flaszkę.
Chcę flaszkę.