Zgadnij co to za gra?
Kupiłbym, jednak słyszałem, że obecnie ta gra jest po prostu martwa (puste serwery).
Crushnik - 19
Medivh - 15
Bielu - 12
Strateks - 10
Lionel - 5
Tig - 5
Hassan' - 5
Lily - 4
Raven Captain - 4
Trzeci Kur - 4
Enether - 3
krzyslewy - 3
porfirion - 3
Mirolsen - 2
Sazanka - 2
krew_na_scianie - 2
Salem - 2
Courun Yauntyrr - 2
El Dżi Dżi - 2
Bishin - 1
Ati - 1
Tokar - 1
Sosna - 1
Withord - 1
Obserwator - 1
jacko - 1
manfret - 1
Wybieraniec - 1
Crushnik - 19
Medivh - 15
Bielu - 12
Strateks - 10
Lionel - 5
Tig - 5
Hassan' - 5
Lily - 4
Raven Captain - 4
Trzeci Kur - 4
Enether - 3
krzyslewy - 3
porfirion - 3
Mirolsen - 2
Sazanka - 2
krew_na_scianie - 2
Salem - 2
Courun Yauntyrr - 2
El Dżi Dżi - 2
Bishin - 1
Ati - 1
Tokar - 1
Sosna - 1
Withord - 1
Obserwator - 1
jacko - 1
manfret - 1
Wybieraniec - 1
To tak przy okazji zapytam: po kiego w ogóle jest punktacja, skoro co chwila się o niej zapomina? Poza tym ta zabawa może sobie tak wiecznie trwać i chyba nie ma z tego żadnych podsumowań jakie były np. przy Konkursach Wiedzy. Moim zdaniem olać punkty i się dobrze bawić - i tyle!
A moja zagadka jest następująca:
A moja zagadka jest następująca:
Hassan', ty i tak już udowodniłeś, że nie masz życia - przez godzinkę czy dwie nie zaglądałem, a tu już kilka zagadek zdążyło pójść.
A to:
A to:
Cytat
Strzelam, że to Przygody Słonia Dumbo 2: Słoń ma karabin, dobra gra, dużo w nią grałem.
to taki super żarcik, nie? Się uśmiałem Chceta podpowiedzi?
Dobra, jeśli do jutra - właściwie już dzisiaj, ale do jakiejś sensownej godziny ok 11-12 nikt nie zgadnie, to wrzucę jeden lub dwa screeny pomocnicze.
[Dodano po 10 godzinach]
No dobra, macie dwa screeny podpowiadające:
[Dodano po dobie]
No co tam? Nikt nic nie wie? Nie ma tu żadnego fana starych przygodówek? (o, podpowiedziałem )
[Dodano po 10 godzinach]
No dobra, macie dwa screeny podpowiadające:
[Dodano po dobie]
No co tam? Nikt nic nie wie? Nie ma tu żadnego fana starych przygodówek? (o, podpowiedziałem )
Oddaje Możliwość zadania pytania, odpowiedziałem tylko dlatego że nikt iny nie znał odpowiedzi. No i może dlatego żeby się trochę zareklamować :POddaje Możliwość zadania pytania, odpowiedziałem tylko dlatego że nikt iny nie znał odpowiedzi. No i może dlatego żeby się trochę zareklamować