Hej, założyłem ten temat żebyście mogli wpisywać wasze przemyślenia na temat Diamentowej Edycji NWN(Extra Klasyka). Nie wiem czy wszyscy posiadacze tej wersji zauważyli(ja się kapnąłem po jakimś miesiącu ) że jest ona pełna wszelakich bonusów, wystarczy po prostu wejść w przycisk Bonus panelu, który się wyświetla po włożeniu płyty(łatwo to przegapić bo gra chodzi bez płyty). Jest tam cała masa tapet, zdjęć, muzyki z gry, ale także i przeróżnych haków(modułów). Moje pytanie brzmi, czy ktoś już wypróbowywał któryś z tych modułów i co o nim sądzi.
Poza tym mam jeszcze jedno pytanko odnośnie Kingmaker'a. W poradniku znalazłem informacje o dodatkowych przygodach(Wiatry Eremoru, Na Ratunek Dziedzicowi[szkoda że nie dziewicy-mój paladyn miałby zajęcie związane z jego fachem ], Skarb Mrocznego Łowcy i Turniej Czempionów), które mają być dodatkami do głównych kampanii. Czy znajdują się one w kampaniach podstawki, Sou i HotU, czy jednak są to odrębne moduły i muszę zaimportować postać do nich. Bo jak dotąd(przeszedłem "prawie" podstawkę i całe SoU) a na takie misję nie natrafiłem.
Poza tym mam jeszcze jedno pytanko odnośnie Kingmaker'a. W poradniku znalazłem informacje o dodatkowych przygodach(Wiatry Eremoru, Na Ratunek Dziedzicowi[szkoda że nie dziewicy-mój paladyn miałby zajęcie związane z jego fachem ], Skarb Mrocznego Łowcy i Turniej Czempionów), które mają być dodatkami do głównych kampanii. Czy znajdują się one w kampaniach podstawki, Sou i HotU, czy jednak są to odrębne moduły i muszę zaimportować postać do nich. Bo jak dotąd(przeszedłem "prawie" podstawkę i całe SoU) a na takie misję nie natrafiłem.