[Star Wars: The Old Republic] „The Old Republic” - Epizod III: Powrót Sithów

Po małym falstarcie z żenującą prezentacją Kinecta w „Mass Effect 3”, BioWare powoli odbija się od dna. Pierwszym pozytywnym akcentem jest znakomicie zmontowany zwiastun „Star Wars: The Old Republic”. Imperium Sithów powraca w glorii i chwale, siłą zabierając to, co niegdyś do niego należało.

Jaskółka nadziei na powrót do dawnej formy? Materiał wysokiej klasy, będący prawdziwą ucztą dla oczu i uszu. Nie można było tak od razu?

Odpowiedz
Cudo malinowe. Obejrzę to pewnie jeszcze z 10 razy. Wreszcie ktoś w pełnym wymiarze dostaje do Blizzarda i niegdysiejszych Finali, jeśli chodzi o spektakularność filmików.
Odpowiedz
Jej, każdy kolejny filmik coraz lepszy. Przyjemnie się takie ogląda

Odpowiedz
To jest właśnie magia "Gwiezdnych Wojen". Czuć w tym zwiastunie klimat, jaki miala pierwsza filmowa trylogia
Odpowiedz
Coraz bardziej się cofają w czasie. Ciekawe co będzie dalej.
Nie liczy się cel a droga do niego

Who's the more foolish: the fool, or the fool who follows him?- Obi-Wan Kenobi
Odpowiedz
Pewnie ujęcie walczących midichlorianów spod mikroskopu Ale nieważne, jeśli nadal będzie to tak dopracowane, to nie ma dla mnie znaczenia timeline.
Odpowiedz
Ten przemytnik przypomina trochę Hana Solo ("To najszybszy statek w sektorze"). Hm... Czyżby jakiś przodek Hana?
Odpowiedz
Wgniata w fotel. Dawno czegoś tak fajnego nie oglądałem Ale co to za czasy? Wszystko mi się miesza.
Odpowiedz
Co do czasów to chyba początek pojawienia się na powrót sithów. Sporo czasu przed wydarzeniami z pierwszego filmiku kiedy to zniszczono świątynie i podpisano wymuszony pokój między obiema stronami konfliktu. A gra będzie osadzona jeszcze później. Tak ze 20 lat później. Ta młoda padawanka będzie już starą wielką mistrzynią.

Odpowiedz
W takim razie skąd wzięli się żołnierze przypominający szturmowców?
Odpowiedz
Eh mam schizy od grania w sesje i każdą wypowiedź chcę zacząć kursywą.
Pancerze na kopię szturmowców to prawdopodobnie ukłon w stronę fanboyów którzy uwielbiają białe pancerzyki i chcieliby w nich pobiegać. Taka prawda. A tłumaczenie? Hm. To są pancerze republiki. Wzór stosowany od lat, znak reprezentujący Republikę i to za czym stoi. Imperium z filmów skopiowało ten wzorzec by budzić strach a nie podziw. W SW nie ma niby czegoś takiego jak rozwój kulturowy. Republika ma 25 tysięcy lat kiedy zostaje politycznie zmieniona w Imperium (filmy I-III). W okresie gdzie będzie gra ma 20 tysięcy z kawałkiem i przez te 4tysiaki z groszami kulturowo i socjalnie prawie się nie zmieniła a potem bum i w ciągu 40 lat mamy setki nowych technologi różnych myśliwców itp itd. Magia SW.

Odpowiedz
← Nowości

[Star Wars: The Old Republic] „The Old Republic” - Epizod III: Powrót Sithów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...