[Dragon Age 2] Sebastian

Zakon, zakon i jeszcze raz zakon.Taki jest po prostu Sebastian.O matko a wszyscy narzekali na Lelianę, która słynęła z miłości do butów i Stwórcy.Sebastian biję ją na głowę. Dlaczego nie mógł mieć charakteru księcia z Persji?

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
Ja tam go lubię. Wreszcie jakaś postać z którą można romansować i która ani razu cię nie zdradzi. Wolę jego niż Lelianę. A to, że gada o Zakonie wcale mi nie przeszkadzało. To znaczy, że ma swoje przekonania i o nie walczy. To się u mnie ceni .
[center]

[right][center][center][center]

[/center][/center]

[/right][/center][/center]
Odpowiedz
gdzie go można znaleść ???
Odpowiedz
Jest dostępny w DLC "The Exiled Prince", w II akcie, w Klasztorze (czy jak się to "Chantry" w polskim nazywa).
Odpowiedz
jak mozna go ,,zdobyc" zeby był naszym towarzyszem i kiedy ??
Odpowiedz
Sebastian jest postacią z DLC pt. "Książe na wygnaniu" Jeżeli masz zainstalowany ten dodatek to Sebastian dołączy do ciebie w akcie II ale najpierw dostaniesz od niego małą misję w akcie I

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

Odpowiedz
ja mam to DLC ,,Książe na Wygnaniu" zrobiłem to misję (trzeba było zabic 3 grupy jakichś tam najemników)
poszedłem do niego i zaplacil ale to on do nas dołaczy pozniej ??
Pozdr.
Odpowiedz
Tak dołączy Nie bój się W Akcie drugim możesz spotkać go w zakonie

Odpowiedz
← Artykuły

[Dragon Age 2] Sebastian - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...