[Dragon Age 2] Sebastian - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Obserwator,
Tak dołączy Nie bój się W Akcie drugim możesz spotkać go w zakonie
Gość_Gościu*,
ja mam to DLC ,,Książe na Wygnaniu" zrobiłem to misję (trzeba było zabic 3 grupy jakichś tam najemników)
poszedłem do niego i zaplacil ale to on do nas dołaczy pozniej ??
Pozdr.
Obserwator,
Sebastian jest postacią z DLC pt. "Książe na wygnaniu" Jeżeli masz zainstalowany ten dodatek to Sebastian dołączy do ciebie w akcie II ale najpierw dostaniesz od niego małą misję w akcie I
Gość_Gosc*,
jak mozna go ,,zdobyc" zeby był naszym towarzyszem i kiedy ??
Salem,
Jest dostępny w DLC "The Exiled Prince", w II akcie, w Klasztorze (czy jak się to "Chantry" w polskim nazywa).
Gość_Dageris*,
gdzie go można znaleść ???
bosiaxd,
Ja tam go lubię. Wreszcie jakaś postać z którą można romansować i która ani razu cię nie zdradzi. Wolę jego niż Lelianę. A to, że gada o Zakonie wcale mi nie przeszkadzało. To znaczy, że ma swoje przekonania i o nie walczy. To się u mnie ceni .
Obserwator,
Zakon, zakon i jeszcze raz zakon.Taki jest po prostu Sebastian.O matko a wszyscy narzekali na Lelianę, która słynęła z miłości do butów i Stwórcy.Sebastian biję ją na głowę. Dlaczego nie mógł mieć charakteru księcia z Persji?
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Sebastian", znajdującym się w dziale "Dragon Age 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...