[Dragon Age 2] Merrill

Wspaniala postać. Ma w sobie niesamowite pokłady uroku i autentyczności.
Odpowiedz
Zgadzam się. Ja też się w Merril po prostu zakochałem.
Odpowiedz
Merill strasznie przypomina mi Tali z ME. Masakra ;P. Jest świetna (tak jak Tali) ;D.
[center]

[right][center][center][center]

[/center][/center]

[/right][/center][/center]
Odpowiedz
A ja dopiero teraz się zorientowałem że nasza Merril była w pierwszej częsci DA. Jako uczennica opiekunki gdy wybierało się Dalijczyka.
Odpowiedz
Whuuuuuut? D: Byla? Serio?

Hawke - meska wersja - tez byl w Lothering na samym poczatku DA 1! :O Sama sie na niego nie napotkalam, ale widzialam na youtube filmik. DX
Odpowiedz
Dla mnie Merill była najfajniejszą postacią w całym DA:II, najciekawiej ją zrobili, inni byli dla mnie trochę mniej interesujący i realistyczni (choć Fenris też miał ciekawy życiorys)

Odpowiedz
Tak Eirin była, Towarzyszyła nam gdy szliśmy szukać naszego przyjaciela. A Hawke też był? Hmmmm..... aż odpalę teraz DA1 by go poszukać.

P.S Rzeczywiście w necie jest o nim filmik ale w formie [mod].
Odpowiedz
Słodycz i naiwność to chyba słowa które najlepiej opiszą Merril.Faktycznie bardzo przypomina mi Tali ,ale lubię ją.Jest słodziutka i bardzo pożyteczna jako mag.Ach można się zakochać w jej zielonych pięknych oczach.
Po doświadczeniach z Velanną z Przebudzania ta dalijska elfka naprawdę przypadła mi do gustu.

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
Brakuje mi DA2 możliwości wywarcia wpływu na Merill, tak , by przestała korzystać z magii krwii.
Szkoda, bo uczyniłoby to relacje z nią ciekawszymi.
Odpowiedz
Idiotka to jedyne słowo, którym mogę ją opisać. Najbardziej irytująca postać w grze, najgorsza opcja romansowa. Oj, nerdy płci męskiej (hetero ) nie mają pola do popisu w DA2. Wybór: dziwka albo kretynka (bardzo to upraszczam i wyolbrzymiam, ale fakt faktem - nie postarali się).
Odpowiedz
← Artykuły

[Dragon Age 2] Merrill - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...