Pan Lasu
Ilość postów: 255
Klasa: Druid
Hmm, Tokar, trochę mnie pocieszyłeś tymi wyższymi poziomami trudności - brak wymagających potyczek skutecznie by mnie odrzucił (choć ci pojawiający się znikąd i zewsząd wrogowie pewnie zabijają w dużym stopniu podejście taktyczne, obracając wszystko w chaos). Mimo wszystko nie jestem przekonany, czy chcę nabyć DA2 - ta gra, te zmiany, one ewidentnie są skierowane do kogo innego. W pierwszej części byłem zakochany, na drugą chyba, z bólem serca, poczekam, aż wyjdzie w Platynowej Kolekcji.
Gość_Ajgor*
Fabuła? Jaka fabuła? W tej grze nie ma fabuły. Dużo oderwanych od siebie questów to nie jest fabuła. Raczej opera mydlana. Dragon Age 2 to najsłabsza gra od wielu lat pod tym względem. A już do takich arcydzieł fabuły, jak Mass Effect (1 i 2), czy chociażby oba KOTOR-y to tej.. gierce brakują lata świetlne.
Gość_Kalipso*
Gra jest przyznaję ciekawa, grafika ładna, romanse i mnogość misji super, tylko dlaczego lokacje w grze autorzy zrobili metodą "kopiuj... wklej..."?! wszystkie jaskinie wyglądają tak samo! kanały i uliczki też! zmienia się jedynie system wejść i wyjść z lokacji!