[WIEDŹMIN] Temat Organizacyjny
Skoro już przebrnęliśmy przez zapisy i każdy dostał hasło, możemy założyć taki temat. Wszystkie pytania odnośnie sesji i poza nią, jakieś sprawy ogólne, organizacyjne i formalne proszę wpisywać tutaj albo pytać mnie bezpośrednio. Na dobry początek ogłoszę może, że nie planuję odrzucać nikogo z tych 10 osób, które się zgłosiły, a nie zrezygnowały - nie będzie konkursu postaci i jeśli nikt się nie będzie spóźniał w jakiś drastyczny sposób z postacią to zaczniemy w komplecie.
Przypominam nienachalnie, że chciałbym mieć dziś postacie.
[Dodano po 12 godzinach]
Dany, Ven, Kiyuku, Ardis, Sazanka - te osoby już mi wysłały swoje postacie.
Co z Mattem, Valaquentą, Eni, Spiegel i Czreqiem?
Ano, jakiś czas temu chłodziłem gorące głowy, ufając, że się wyrobicie. Nieładnie, oj, nieładnie. Postacie proszę na już-teraz-zaraz, bo im większy poślizg z nimi, tym większy poślizg z sesją i tym bardziej reszcie się odechce na Was czekać.
[Dodano po 12 godzinach]
Dany, Ven, Kiyuku, Ardis, Sazanka - te osoby już mi wysłały swoje postacie.
Co z Mattem, Valaquentą, Eni, Spiegel i Czreqiem?
Ano, jakiś czas temu chłodziłem gorące głowy, ufając, że się wyrobicie. Nieładnie, oj, nieładnie. Postacie proszę na już-teraz-zaraz, bo im większy poślizg z nimi, tym większy poślizg z sesją i tym bardziej reszcie się odechce na Was czekać.
No dopszzz... Mamy komplet, więc myślę, że w weekend zaczniemy. Niedziela na przykład, albo poniedziałek, zależy jak wyjdzie z czasem.
[Dodano po 5 dniach]
Na razie bez paniki, tematy będą się sukcesywnie pojawiać. Gdy napiszę ostatni, zaznaczę tu, że sesja startuje, chociaż odpowiadać możecie od razu, wiadomo.
[Dodano po 16 godzinach]
Chyba już wszystkim napisałem zaczątek fabuły. Niniejszym sesję uważam za otwartą i w życie wchodzą wszystkie regulaminowe zapiski.
Na zakończenie jeszcze przypomnę, że jeśli ktoś jest hiperaktywny na początku sesji i wyrobi trzykrotną średnią postów na dzień, to nie zwalnia go to z minimum 1 post/24h. Regularność, nie akord. Chociaż, oczywiście, aktywne osoby bynajmniej mi nie przeszkadzają.
[Dodano po 8 minutach]
Ach, i jeszcze.
Dobrym pomysłem jest kliknięcie sobie "Obserwuj temat" w swojej sesji. Mail-przypominajka po każdym poście to zmyślna i wygodna rzecz.
[Dodano po 7 dniach]
Przepraszam, że wczoraj nie było odpisu - nie miałem neta cały dzień.
Przy okazji grożę paluchem tym, którzy odpisywali a jakoś przestali. Valaquenta na razie jest usprawiedliwiona, bo dała mi znać czemu nie może. Na razie wasze akcje w sposób bezpośredni (w większości) nie wpływają na innych, więc jeszcze jestem liberalny.
[Dodano po 13 dniach]
Przepraszam za nezapowiedzianą przerwę w sesji. Jutro będą odpowiedzi z mojej strony.
[Dodano po 11 dniach]
Po raz kolejny nie zapowiedziana nieobecność. Nastepna zapowiedziana - nie będzie z mojej strony odpisu aż do niedzieli (być może włącznie). Potem wracam do normalnego trybu aż do świąt.
[Dodano po 8 dniach]
Okej, przerwa świąteczna do środy. Potm powinno już być bez zawirowań w założonym rytmie post/dzień.
[Dodano po 18 dniach]
Przerwa konferencyjna do niedzieli.
[Dodano po 5 dniach]
Na razie bez paniki, tematy będą się sukcesywnie pojawiać. Gdy napiszę ostatni, zaznaczę tu, że sesja startuje, chociaż odpowiadać możecie od razu, wiadomo.
[Dodano po 16 godzinach]
Chyba już wszystkim napisałem zaczątek fabuły. Niniejszym sesję uważam za otwartą i w życie wchodzą wszystkie regulaminowe zapiski.
Na zakończenie jeszcze przypomnę, że jeśli ktoś jest hiperaktywny na początku sesji i wyrobi trzykrotną średnią postów na dzień, to nie zwalnia go to z minimum 1 post/24h. Regularność, nie akord. Chociaż, oczywiście, aktywne osoby bynajmniej mi nie przeszkadzają.
[Dodano po 8 minutach]
Ach, i jeszcze.
Dobrym pomysłem jest kliknięcie sobie "Obserwuj temat" w swojej sesji. Mail-przypominajka po każdym poście to zmyślna i wygodna rzecz.
[Dodano po 7 dniach]
Przepraszam, że wczoraj nie było odpisu - nie miałem neta cały dzień.
Przy okazji grożę paluchem tym, którzy odpisywali a jakoś przestali. Valaquenta na razie jest usprawiedliwiona, bo dała mi znać czemu nie może. Na razie wasze akcje w sposób bezpośredni (w większości) nie wpływają na innych, więc jeszcze jestem liberalny.
[Dodano po 13 dniach]
Przepraszam za nezapowiedzianą przerwę w sesji. Jutro będą odpowiedzi z mojej strony.
[Dodano po 11 dniach]
Po raz kolejny nie zapowiedziana nieobecność. Nastepna zapowiedziana - nie będzie z mojej strony odpisu aż do niedzieli (być może włącznie). Potem wracam do normalnego trybu aż do świąt.
[Dodano po 8 dniach]
Okej, przerwa świąteczna do środy. Potm powinno już być bez zawirowań w założonym rytmie post/dzień.
[Dodano po 18 dniach]
Przerwa konferencyjna do niedzieli.