Aha, rozumiem, że wyniki Smoczego Konkursu też będą "niedługo", zgadza się? (Jeśli tak, to doprecyzowanie czy "niedługo" to dzień czy tydzień byłoby miłe )
Jubileuszowe wyniki!
Użytkownik Ati dnia czwartek, 13 stycznia 2011, 00:36 napisał
Tej, Lionel, masz jakieś fajne nowe focie? Może chcesz się powymieniać? :> Też mam kilka fajnych od swoich groupies
Tylko powiedz, które chcesz. Mam do wymiany:
Med w dwuznacznej pozycji z szczotką do szorowania pleców w wannie z mnóstwem piany (polecam! jest na co popatrzeć),
Rozczochranego Matta po wstaniu z łóżka (prawdziwy rarytas, rzadko widzimy go bez tony makijażu, a na tym zdjęciu widać całą prawdę),
Tamc. podczas szorowania swoich kości pastą Colgate (tajemnica zdrowych i błyszczących kości rozwiązana!)
oraz hit sezonu
Eirin, rusałka polna, hasająca wczesnym rankiem po zroszonej rosą trawce wśród świńskiego towarzystwa!
Za co się wymienisz, Ati?
Uuu... A jaki jest kolor szczotki do pleców Medzia? Matta to nie chcę - widziałam na Polconie o poranku i dość powiedzieć, że mój kacowy poranny wygląd go przebija Tamera chętnię
Mogę się wymienić ewentualnie na JEDYNE zdjęcie Tokara, prawdopodobnie z ukochaną, bo ściska pod pachą lampkę z hawajską tancerką w szczególny sposób. Wiktula w dwuznacznej pozycji w otoczeniu macek i czarnych węży z alabamy (moje ulubione ) albo Ammona pochlipującego podczas czytania Zmierzchu. Albo dwie czikias z bikini z kostek do gry. To takie najciekawsze, ale jeszcze nie miałam czasu wszystkiego przejrzeć ;>
Mogę się wymienić ewentualnie na JEDYNE zdjęcie Tokara, prawdopodobnie z ukochaną, bo ściska pod pachą lampkę z hawajską tancerką w szczególny sposób. Wiktula w dwuznacznej pozycji w otoczeniu macek i czarnych węży z alabamy (moje ulubione ) albo Ammona pochlipującego podczas czytania Zmierzchu. Albo dwie czikias z bikini z kostek do gry. To takie najciekawsze, ale jeszcze nie miałam czasu wszystkiego przejrzeć ;>