[Game Exe] Jubileusz GameExe 2010!

Nadeszła ta chwila.

Dokładnie dziś, 11 grudnia 2010, mija siedem lat od powstania tworu, który obecnie istnieje w Internecie pod nazwą GameExe.pl, a który zaczynał jako amatorska strona poświęcona grze "Neverwinter Nights". Od czasu powstania serwis przeszedł wiele zmian, aby dziś móc cieszyć oko użytkowników w formie, którą możecie podziwiać na co dzień. Od siedmiu lat wciąż rozrastająca się ekipa GameExe stara się dostarczać swoim czytelnikom świeżych wiadomości ze świata cRPG, książek i filmów fantastycznych, ze świata fantastyki w ogóle. Przychodzi jednak czas, w którym można choć na chwilę odsapnąć i spojrzeć z niejaką dumą na efekty prac oraz dostarczyć wiernym fanom jeszcze trochę radości i rozrywki. To czas Jubileuszu, który stał się już naszą małą tradycją.

Czego możecie się po nas spodziewać w tym roku? Tak, serca i umysły dobrze wam podpowiadają! Absolutnie wszystkiego. Zaczynając od olbrzymiej ilości konkursów z wieloma nagrodami do wygrania, przez nowe działy na stronie, a na różnych zabawach dla społeczności GameExe kończąc. Aby nie zasypywać was zbyt dużą ilością atrakcji na raz, zaczynamy skromnie – z piętnastoma konkursami. W ciągu następnego tygodnia praktycznie codziennie dochodzić do tego będą nowe atrakcje, także śledźcie podstronę Jubileuszową z dużą uwagą!

Teraz czas na coś, czego nie może zabraknąć w tym newsie. Podziękowania. Dziękujemy przede wszystkim wam, naszym czytelnikom, za to, że nas odwiedzacie, że czytacie naszą twórczość, że korzystacie z tego, co z wielką przyjemnością wam oferujemy. Bez was organizowanie Jubileuszu nie miało by sensu! Dziękujemy również sponsorom, którzy nie wahali się przeznaczyć naprawdę dużej ilości nagród na konkursy. W tym roku ich liczba przeszła nasze wszelkie oczekiwania!

Już zupełnie na koniec, niejako w ramach wyjaśnienia obecności logo "Dragon Age 2" w centralnym miejscu podstrony Jubileuszowej. Firma Electronic Arts Polska postanowiła objąć patronat medialny nad naszym świętem, a jedna z nagród, jakie będziecie mogli dzięki temu zdobyć, z pewnością sprawi, że przejdą was pozytywne dreszcze! Ale... o tym już za kilka dni.

Zapraszamy na specjalnie przygotowaną podstronę Jubileuszową!

Redakcja GameExe.pl

- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Wybaczcie, ale delikatnie spóźnione. STO LAT Panowie i Panie. Za całokształt, za to że jestescie z nami
Odpowiedz
Czuje się jak na 11 urodzinach Dragon Age, ale jest fajnie. Konkursów mnóstwo
Odpowiedz
Najlepszego!
Odpowiedz
Ba, a to jeszcze nie wszystkie konkursy, jakie będą. Czekajcie na więcej
Odpowiedz
Serdeczne gratulacje! 7 lat to na prawdę zacna rocznica. Oby tak dalej!
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie."
Odpowiedz
Ciekawi mnie, co wymyślicie na 10 urodziny
Odpowiedz
GZ siedmiu lat jeszcze trochę i do komunii pójdziecie i to Wy dostaniecie prezenty

A i mam takie pytanko, jak Lionel jest moim bratem to ja brać udziału w konkursach nie mogę? Dobrze rozumiem regulamin ? Szkoda bo książki macie ciekawe do wygrania
[font="Arial Black"]\"Łatwo coś zniszczyć, trudniej zbudować\"[/font]

Archangel of Destruction
Odpowiedz
Dobrze rozumiesz. Swoją drogą, nie wiedziałem.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
7 lat?! To chyba będziecie szli do pierwszej komuny?

Młode dupy w porównaniu z Trzynastym Schronem, ale równie a nawet bardziej dynamiczni. I tak trzymać!
Odpowiedz
← Nowości

[Game Exe] Jubileusz GameExe 2010! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...