[Filmy] „Transformers 3” - jest już teaser

Czy patrząc na księżyc zawsze zastanawialiście się, jakie tajemnice skrywa jego ciemna strona? Michael Bay niczym Julian Assange z WikiLeaks, postanowił zabawić się w bojownika o prawdę i wyciągnął z Pentagonu tajne materiały traktujące o misji Apollo 11. Nie bacząc na konsekwencje i oskarżenie go o gwałty w Szwecji, nakręcił na podstawie tych informacji film, którego teaser możemy oglądać poniżej.

Plik wideo nie jest już dostępny.

Mordercze roboty mogące zamieniać się w samochody? Wszak to oczywiste! Dlaczego ja na to wcześniej nie wpadłem?

Film „Transformers 3: Dark of the Moon”, ponownie skupi się na odwiecznej walce Autobotów z Decepticonami. Tym razem konflikt mocno wpłynie na kosmiczny wyścig pomiędzy USA a ZSRR. Głównym przeciwnikiem dumnego Optimusa Prime, będzie Shockwave – niegdysiejszy władca Cybertronu. Oczywiście w samym ogniu walki znów znajdą się, Bogu ducha winni, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) oraz jego nowa dziewczyna Carly (Rosie Huntington-Whiteley).

PS. Czy tylko ja nie rozumiem fenomenu tej serii?

Odpowiedz
No nareszcie, już myślałam, że się nie doczekam. Filmik coś nie działa, ale sama wieść, że już się za to wzięli jest boska.
Odpowiedz
Bez Megan to już nie to samo ale i tak zobaczyć trzeba będzie... Swoją drogą wszystkie filmy miały mierną fabułę ale te kobiety i efekty:) to jest fenomen tych filmów. No i film przypomina dzieciństwo spędzone przy bajkach o autobotach. Staruchą takim. jak ja to potrzebne:P
Odpowiedz
Wątek z ciemną stroną księżyca jest ciekawy, ale nie spodziewałbym się niczego więcej jeżeli chodzi o fabułę. To typowy film, który obejrzysz, ale nie wywoła on zaciętej dyskusji ze znajomymi, co najwyżej wspomnisz o efektach dźwiękowych i wizualnych.
[font="Arial Black"]\"Łatwo coś zniszczyć, trudniej zbudować\"[/font]

Archangel of Destruction
Odpowiedz
← Nowości

[Filmy] „Transformers 3” - jest już teaser - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...