Cytat
Nie wiem czy chciałabym się doprowadzać w BG do czegoś takiego. Ja już tak mam, że w pewnym momencie "legendę" wolę zostawiać, by nie popsuć jej w swoich oczach. Nie wiem czy rozumiesz co mam na myśli.
Nie mam z tym problemu. Dla mnie ponadczasowość tej gry polega właśnie na tym, że mogę ją przejść x razy, z tego y razy tym samym zestawem postaci i dalej bawić się przy niej tak samo dobrze. Podobnie mam na przykład z Jagged Alliance 2, które też mam ograne już do znudzenia, a dalej się przy nim dobrze bawię.
I z Minecraftem. Mam tak też z Minecraftem.
Te trzy gry łączy dla mnie wspólny mianownik - nie potrafię w nie już grać bez modów. Czasem na konfiguracji i dogrywaniu ze sobą różnych niuansów spędzam więcej czasu niż potem na samej grze, bo nagle okazuje się, że jednak coś mi nie pasi.
Porfirion, dzięki za listę. Jak będę szykował sobie grę, to na pewno sprawdzę podane przez Ciebie modyfikacje.
Co do tej dwójki, to pewnie będzie to łotrzyk i mag. Magowie w BG są op i to op na maksa. Po odrobinie przygotowań kładłem smoki magicznymi pociskami.
Łotrzyki zresztą też. Stosowanie magicznych urządzeń i jazda.