Ogłoszenie wyników książkowych konkursów

Drodzy Czytelnicy! Tego wieczora mam niezmierną przyjemność poinformować Was, komu przypadło największe szczęście podczas losowania laureatów dwóch zakończonych wczorajszego dnia konkursów. Ufundowane przez wydawnictwo Jaguar książki pt."GONE: Faza Trzecia: Kłamstwa" trafią do:

okładkaokładka
  • Pauliny Sz. z Łańcuta
  • Patryka M. z Jastrzębiego Zdroju
  • Marty W. z Elbląga
  • Alicji M. z Lutomierska
  • Pauliny Z. z Kielc

To jednak nie wszystko, bowiem na nowych właścicieli, również za sprawą wydawnictwa Jaguar, czekało też pięć egzemplarzy lektury pt. "Nefilim". Kto wzbogaci swą biblioteczkę o ten tytuł? Laureatami są: Jakub T. z Koszalina, Izabela Sz. z Lwówka Śląskiego, Marta K. z Grójca, Agnieszka A. z Otynia oraz Elżbieta Ś. z Łasku.

Serdecznie gratuluję!

Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Marcie W. gratuluję, że jest z Elbląga. :>
Odpowiedz
Paulinie Sz. gratuluję, bo jest z Łańcuta!
[notabene też jestem z Łańcuta i wygrałam tu kiedyś Gothic 3: Zmierzch Bogów, którego nigdy nie dostałam ;(;[]
Odpowiedz
Łoo, jak to nie dostałaś? Podaj mi swoje dane na PMce, proszę
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
← Nowości

Ogłoszenie wyników książkowych konkursów - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...