Gram od jakiegoś czasu w DA i zastanawiam się jaki level osiąga się z reguły pod koniec gry (tzn. chodzi mi tu o Wasze konkretne przypadki), bardzo przydałaby mi się taka informacja, jako że chcę wiedzieć jak rozdawać czary u swojego maga.
[DA1] Z jakim poziomem kończyliście grę
Ja miałem chyba 22 albo 23, kolega mój wbił magiem 25 poziom. Da się. Graliśmy bez żadnych dodatków ani DLC
[Dodano po 2 minutach]
PROTIP:
Chcesz łatwo i bezstresowo nabić poziomy, kupuj u elfów w lesie Elfroot. Mozna go tam nabyć w paczkach po 99 sztuk, za 1 sztukę złota paczka. Przy oddawaniu tego w obozie sprzymierzeńcom dostajesz całkiem sporo expa, więc da się tym sposobem wbić ile chcesz, jeśli tylko możesz na to poświęcić kilkanaście, kilkadziesiąt sztuk złota.
[Dodano po 2 minutach]
PROTIP:
Chcesz łatwo i bezstresowo nabić poziomy, kupuj u elfów w lesie Elfroot. Mozna go tam nabyć w paczkach po 99 sztuk, za 1 sztukę złota paczka. Przy oddawaniu tego w obozie sprzymierzeńcom dostajesz całkiem sporo expa, więc da się tym sposobem wbić ile chcesz, jeśli tylko możesz na to poświęcić kilkanaście, kilkadziesiąt sztuk złota.