Ilu mamy użytkowników
Cytat
Ja biorę archipelag wysp śląskich : P
Ja też. Siedź pan w tym swoim Danzigu albo Ortelsburgu, od Schlesien mi wara ;p
Ejże, nie ma takiego offtopowania. ;p
Zabawienie się w akcję pt. `Przypomnij sobie o GameExe` wcale nie musi być skazane na porażkę. Wydaje mi się, że można tak zadziałać.
Zabawienie się w akcję pt. `Przypomnij sobie o GameExe` wcale nie musi być skazane na porażkę. Wydaje mi się, że można tak zadziałać.
Użytkownik Matthias Circello dnia piątek, 21 maja 2010, 14:11 napisał
Ejże, nie ma takiego offtopowania. ;p
Święta racja.
[Dodano po 8 dniach]
Już wiemy ile mamy ogólnie użytkowników (5672) a teraz czas policzyć tych aktywnie biorących udział w życiu forum.
Widzę, że temat utkwił w martwym punkcie (chyba, że jest teraz omawiany na wyższym szczeblu), a wydaje mi się, że pomysł jest warty realizacji, nie jestem już tutaj aktywny jak dawniej ale widzę, że forum nie jest jakoś specjalnie oblegane przez userów, wiele działów stoi w martwym punkcie, a taki jeden mail (połączony np. z ankietą) może to w jakimś stopniu odmienić. Często bywa tak, że ludzie w przeciągu 3-4 lat zapominają o tym, że kiedyś uczęszczali na takie czy inne forum, ale kiedy im się o nim przypomni, okaże się, że z chęcią wróciliby, żeby porozmawiać ze starymi znajomymi, albo chociaż spojrzeć co się tutaj zmieniło, w ostatnim czasie.
[Dodano po 5 dniach]
Kilka konkretnych informacji z wyszukiwarki forumowej:
W ciągu ostatniego miesiąca na forum było zalogowanych ok 180 userów, z czego 87 pozostawiło jakiś wpis.
Jako ciekawostkę można też dodać, że liczba osób, które napisały więcej niż 100 postów wynosi w tej chwili 204
[Dodano po 5 dniach]
Kilka konkretnych informacji z wyszukiwarki forumowej:
W ciągu ostatniego miesiąca na forum było zalogowanych ok 180 userów, z czego 87 pozostawiło jakiś wpis.
Jako ciekawostkę można też dodać, że liczba osób, które napisały więcej niż 100 postów wynosi w tej chwili 204
Sosna, lepiej wracaj do Redakcji, skoro masz tyle energii do wykorzystania.
Jak znajdę więcej czasu, to się tym zajmę.
Jak znajdę więcej czasu, to się tym zajmę.
Właśnie podałem informacje z forumowej wyszukiwarki, z czego wynika, że w ciągu ostatniego miesiąca w jakiś sposób udzieliło się ok 90 osób, a drugie tyle weszło ale nic nie napisało.
Jednak jeśli chodzi o te maile, to w tej sytuacji można zrobić np. akcje "Przypomnij sobie o GE".
Matt, a jeśli chodzi o pomoc dla redakcji, to jak widzę masz już nowego kandydata
Jednak jeśli chodzi o te maile, to w tej sytuacji można zrobić np. akcje "Przypomnij sobie o GE".
Matt, a jeśli chodzi o pomoc dla redakcji, to jak widzę masz już nowego kandydata