Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Przejdź Kryptę, udaj się do wioski, tam jest Kristoff. Wystarczy teraz zdecydować się na ugodę bądź walkę z Baronową i wracasz do arlatu.
Uczeń Czarownika
Ilość postów: 47
Klasa: Czarownik
A na początku jakaś typa była zdobywała doświadczenie i zdobyła nowy poziom ale umarła gdy miała zostać szarym strażnikiem. Czy mozna było jakoś ją uratować ? Nazywała się chyba Marith czy jakoś tak.
Matuzalem
Nie da jej się uratować. Jest to fabularnie ustawione i nawet lepiej, bo tak wyglądałoby, że wszyscy mogą stać się Szarymi Strażnikami, a przecież to jest ekskluzywny klub.
Uczeń Czarownika
A tak w ogóle to ilu można zdobyć przyjaciół do grupy? Ja mam już pięciu.
Akolita złego boga
Ilość postów: 25
Klasa: Mroczny Rycerz
No to brakuje ci jednego. Do grupy dołączyć można 6 towarzyszy:
1. Andersa
2. Oghrena
3. Sigrun
4. Vellanę
5. Nathaniela
6. Justyniana
Uczeń Czarownika
Gdzie można znaleźć klucz "Korth" ?
Matuzalem
W Głębokich Ścieżkach przy kapliczce Kortha.
Uczeń Czarownika
A gdzie są te głębokie ścieżki ?
Matuzalem
Pod Twierdzą Czuwania, lecz zanim się tam dostaniesz krasnoludy będą musiały oczyścić drogę.
Matuzalem
Tylko zestaw Czarnych Ostrzy jest czarny, ale w jego skład nie wchodzi łuk. Hełm znajduje się w skrzyni w sekretnym pomieszczeniu w Kopalni Srebrnorytu (nie da się nie zauważyć), a pancerz w skrzyni otoczonej szkodliwymi oparami. Rękawice oraz obuwie nie występują w kampanii rozszerzenia.
Akolita złego boga
Ilość postów: 25
Klasa: Mroczny Rycerz
wełniane ochraniacze znajdują się w skrzyni w amarancie na przeciwko północnego wyjścia
mistrzowski eliksir lyrium znajduje się w jednym z sarkofagów w podziemiach twierdzy
Uczeń Czarownika
za eliksirem to sie chyba naszukam albo już sprzedałem.
Matuzalem
Przepis na mistrzowski eliksir lyrium jest nagrodą w zadaniu Zemsta Upiora, rozpoczynany w Głębokich Ścieżkach a kończony w Podziemiach Twierdzy Czuwania.