[Mass Effect 2] Adept

Fajnie gra się adeptem, zdecydowanie lepiej niż w pierwszej części. Tam moce ładowały się zbyt długo, a tu siup i rzut naładowany
Odpowiedz
Adept jest najlepszy Mi ze wszystkich udoskonaleń adepta najbardziej spodobało się dodanie spustoszenia oraz ulepszenie odkształcenia.
Odpowiedz
Adept jest świetną postacią. Może i ulepszyli pewne cechy (np. odkształcenie i zmienjszyli czas ładowania, jak to koledzy zauważyli), ale także niektóe pogorzyli. Teraz żeby kogoś potraktować rzutem/przyciągnięciem/falą uderzeniową/ osobliwością najpierw trzeba go sprowadzić na skraj śmierci. Jeśli ktoś ma załóżmy trzy "paski" zdrowia (np. zdrowie-pancerz-tarcza) to trzeba go najpierw obsypać ogniem i odkształceniem, zamaist od razu przewrócić.
Odpowiedz
Super mi grało się adeptem.Ta klasa ma dopiero wachlarz mocy ..Najbardziej spodobały mi się osobliwość i fala uderzeniowa, ale te zdolności wystepują u szturmowca.Tak czy inaczej przeciwników rozwalałem za pomocą rzutu i odkształcania.Żałuję tylko ,że adept ma mały dostep do broni

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
← Artykuły

[Mass Effect 2] Adept - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...