[IWD1] TCP/IP czarny ekran

Witam
Moj problem jest nastepujacy: Po wybraniu trybu gry przez siec TCP/IP pojawia sie czarny ekran a sama aplikacja IDmain.exe przestaje odpowiadac. Moj system to windows vista karta graf geforce 9600 gt. Probowalem juz kilku patchy. Wylaczenie firewalla nic nie dalo. W sieci problem jest dosyc powszechny jednak nie znalazlem nic konkretnego co by pomoglo (aczkolwiek ponoc wylaczenie przyspieszenia sprzetowego moze pomoc- co u mnie jest nie mozliwe (opcja zablokowana chyba przez sterownik)).

Pozdrawiam
Odpowiedz
Mam ten sam problem, także proszę o pomoc. Jednakże ja mam Windows 7. Gra sama w sobie działa i singla też odpalam bez problemu, ale gdy chcę stworzyć grę na TCP/IP aplikacja wysiada.
Odpowiedz
Dołączam się do tematu. Mam WIN 7 gdy chcę stworzyć lub dołączyć do gry na TCP/IP to wywala czarny ekran. Próbowałem Uruchomić ze zgodnością dla różnych systemów i też nie działa.
Odpowiedz
Ja mam to samo tylko z Baldur's Gate II z dodatkiem.
Odpowiedz
Odpalacie grę w okienku na wszystkich tych grach. Z tego co pamiętam można to zrobić w konfiguracji. Potem wracacie do normy jak już odpalicie multi. W BG1 Grę minimalizuje się za pomocą alt + enter.
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Amral dnia wtorek, 3 sierpnia 2010, 11:08 napisał

Odpalacie grę w okienku na wszystkich tych grach. Z tego co pamiętam można to zrobić w konfiguracji. Potem wracacie do normy jak już odpalicie multi. W BG1 Grę minimalizuje się za pomocą alt + enter.


U mnie zadzialalo!
mam win 7 64-bit
pzdr
Odpowiedz
U mnie również. Dzięki za rozwiązanie problemu. Też mam Win7 64 bit.
Odpowiedz
← Icewind Dale

TCP/IP czarny ekran - Odpowiedź

Wczytywanie...