Recenzja książki pt. "Człowiek, który nigdy nie chybiał"

Bardzo mi miło poinformować, że kilka chwil temu na GameExe pojawił się kolejny artykuł. Tym razem, dzięki uprzejmości wydawnictwa Fabryka Słów, nasz redaktor, Courun Yauntyrr, mógł przeczytać i specjalnie dla Was zrecenzować książkę pt. "Człowiek, który nigdy nie chybiał". Jeśli zastanawiacie się, czy warto dorzucić tę lekturę do swojej prywatnej biblioteczki, przeczytajcie świeżutką recenzję i przekonajcie się!

okładka

(...) Oto Emile Khadaji – żołnierz Konfedu, który zdezerterował na Maro pod wpływem olśnienia, jakie następnie zamienia się w cel. Dążenie do jego realizacji musi odbyć się na drodze długiej i bolesnej nauki, choć Emile może nazywać siebie szczęściarzem. Szybko spotyka Pena, tajemniczego mistrza, który uczy go samokontroli nad ciałem i jego wykorzystywania w trakcie walki. Potem pojawia się pierwsza miłość i nieodłącznie z nią związane rozczarowanie, następnie lata studiów... Nie mam zamiaru opowiadać tu całej historii – dość wiedzieć, iż Emile w końcu rozpoczyna swój plan zemsty na pozbawionej kręgosłupa moralnego władzy Konfedu – militarnej potęgi kontrolującej wiele światów.

Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
← Nowości

Recenzja książki pt. "Człowiek, który nigdy nie chybiał" - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...