[Mass Effect 2] Zaeed Massani

Gdzie można go zwerbować?
Odpowiedz
Zaeed, jeśli tylko będziemy mieli zainstalowane DLC, będzie na nas czekał w korytarzu dokującym Normandię na Omedze. Nie sposób go nie zauważyć, to chyba pierwsza osoba, jaką spotykamy.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
Mam pytanie, czy ten dlc jest zdubbingowany?
Odpowiedz
Tak.
Odpowiedz
I oczywiście poszedłem ratować kolonie. I nie mogłem użyć tej opcji dialogowej na lojalność, a tylko możne 2 mm mi brakuje, aby pasek prawości był cały niebieski. ;(
Odpowiedz
Czy ten dlc jest darmowy?
Odpowiedz
Tak, jeśli masz oryginalną wersję gry ze sklepu (nie z drugiej ręki).
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
Eee... Mogliby jeszcze dodać Kasumi do towarzyszy.
Odpowiedz
Wszystko w swoim czasie.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Postać silna ale i tak nie zależało mi zbytnio na jego lojalności,mówiąc szczerze wziąłem go tylko do misji rekrutacyjnej Garrusa i do starcia z jego dawnym przyjacielem.....Dużo bardziej spodobała mi się Kasumi
Odpowiedz
Jest zły i bezwzględny. Myślałem, że nie będę go lubił za to, a się okazuję, że niemal natychmiast go polubiłem. Silna i ciekawa postać. No... i te historyjki wujcia Zaeed'a są super.
Odpowiedz
Wiecie co odkryłem ? Ten "DLC" to tak naprawde wycięty fragment z właściwej gry .
Znalazłem pliki modelu postaci w podstawowej wersji bez zainstalowanego DLC .
Odpowiedz
Zawsze staram się neutralnie podchodzić do nowych postaci.
Podobała mi się jego misja lojalnościowa - ale chyba nie zdobyłam jego lojalności po tym jak zostawiłam go w płomieniach.
No i planeta gdzie była ta misja - chyba pierwsza, która podobała się Garrusowi, który nie wtrącał się do rozmowy mojej Shep z Zgredem i po prostu podziwiał sobie widoczki

Spodziewam się, że w ME3 pewien przywęglony starszy pan z pomocą Cerberusa będzie próbował uprzykrzyć życie mojej Shep
Odpowiedz
← Artykuły

[Mass Effect 2] Zaeed Massani - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...