Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Zaeed Massani", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Mass Effect 2] Zaeed Massani
Postać silna ale i tak nie zależało mi zbytnio na jego lojalności,mówiąc szczerze wziąłem go tylko do misji rekrutacyjnej Garrusa i do starcia z jego dawnym przyjacielem.....Dużo bardziej spodobała mi się Kasumi
Gość_solaar*
Zawsze staram się neutralnie podchodzić do nowych postaci.
Podobała mi się jego misja lojalnościowa - ale chyba nie zdobyłam jego lojalności po tym jak zostawiłam go w płomieniach.
No i planeta gdzie była ta misja - chyba pierwsza, która podobała się Garrusowi, który nie wtrącał się do rozmowy mojej Shep z Zgredem i po prostu podziwiał sobie widoczki
Spodziewam się, że w ME3 pewien przywęglony starszy pan z pomocą Cerberusa będzie próbował uprzykrzyć życie mojej Shep
Podobała mi się jego misja lojalnościowa - ale chyba nie zdobyłam jego lojalności po tym jak zostawiłam go w płomieniach.
No i planeta gdzie była ta misja - chyba pierwsza, która podobała się Garrusowi, który nie wtrącał się do rozmowy mojej Shep z Zgredem i po prostu podziwiał sobie widoczki
Spodziewam się, że w ME3 pewien przywęglony starszy pan z pomocą Cerberusa będzie próbował uprzykrzyć życie mojej Shep