Prawdopodobnie da się obrócić kamerę. Rzekłbym nawet, że bardzo prawdopodobnie, ponieważ to nie jest pre-render, tylko filmik generowany przez silnik gry. Zmiana ustawień w plikach być może da możliwość obrotu kamery. Tak czy inaczej, prezentowany tu obrazek nie pochodzi z gry.
Miło miało się ją w drużynie, romans przypominał mi trochę Aerie z BG2, ale Tali nie narzeka, tylko robi swoje. Jak wygląda jej twarz bez maski? Skoro Shepard nie uciekł, to można mieć nadzieję, że całkiem nieźle.
A ja nie wiem, czy chciałbym, żeby ujawnili jej twarz. Powiem więcej jak mają trochę jaj to tego nie zrobią. Mała tajemnica zawsze jest rzeczą pożądaną. Poza tym każdy będzie mógł sobie ją wyobrażać tak jak chce.
Ja też wolałbym, by nie ujawniono jej twarzy, przynajmniej wyobraźnia fanów jest pobudzana do działania i każdy może sobie stworzyć taką Tali, o jakiej marzy
Sam już nie wiem czy chciałbym żeby pokazali jej twarz czy nie... Byłem przeciwny samej możliwości uprawiania seksu z nią. Myślę że najwyższy czas by gracze zrozumieli że miłość nie oznacza tylko i wyłącznie ruchanka oraz "bądźmy przyjaciółmi" po wszystkim. Poza tym już widzę jak Shepard ryzykowałby życiem Tali(bo przecież zewnętrzne środowisko jest dla quarian zabójcze, a co dopiero kontakt płynów ustrojowych itd...).
Ale skoro przekroczyli pierwszą granicę, to nie ma już dla mnie takiego znaczenia czy przekroczą następne.