[Mass Effect 2] Tali'Zorah vas Neema

Warto dopisać, że Tali jest jedną z postaci, z którymi także możemy poprowadzić romans.
Odpowiedz
Słuszna uwaga, dopisane.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Mnie tylko ciekawi jak Tali wygląda bez tej maski/hełmu ;]
Odpowiedz
Mnie też to ciekawi.
Odpowiedz
Pewnie wygląda jak robot.
Odpowiedz
Już wiem, dlaczego ją kocham.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Też byś był przymulony jak byś całe życie w masce chodził.

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

Odpowiedz
Hm... szkoda, że to pewnie tylko fanart.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
Dlaczego szkoda? Fajna wizja, jeśli to fanart, to czekam na więcej.

Odpowiedz
Ona tak wygląda w grze. Sam widziałem.
Odpowiedz
W którym dokładnie momencie? Gracze z całego świata są zawiedzeni, że Tali'Zorah nie pokazała twarzy. Jesteś jedyną osobą jaką znam, która twierdzi, że ją widziała. Skąd dokładnie pochodzi ten screen?
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Odpowiedz
W Mass eEffect 2, jak prowadzimy z nią romans, to Shepard zdejmuje i trzeba przekręcić kamerę.
Odpowiedz
Warto dopisać vas normamdy.

Rasa quarianina jest szczególnie podobna do ludzi.
Odpowiedz
W jaki sposób przekręcić kamerę na filmiku cinematic? Jakiś kod do konsoli gry? Nie wydaje mi się, żeby użytkownik miał dostęp do tego typu kontroli.
Odpowiedz
Ten Fanart jest świetny, jednak mam wrażenie, że jednak trochę inaczej wygląda, bardziej turianina przypominają. Jak się słuchało rozmowy i czytało leksykon, to można zrozumieć, że turianie i quarianie są bardziej do siebie podobni niż do ludzi...
Odpowiedz
Przecież to dokładnie ten sam fanart.

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
← Artykuły

[Mass Effect 2] Tali'Zorah vas Neema - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...