Gość_Gadu*
Właśnie my też probowaliśmy na lanie, ale nie znajduje założonej gry pomimo wpisania IP. może to przez to że ja mam XP a kolega win7? W każdym razie trzeba będzie spróbować. Myślę żę warto ;]
Gość_Gadu*
Gdzieś co prawda mam jakąś solucję do BoD ale nie sądzę by to było wogóle potrzebne XD
Poradnik to może i jeszcze. Po wielu różnych grach nie każdy bedzie wiedział że na kościeje lepsza bulawa niż miecz ;]
Gość_Xer*
Witam witam.
Gra jest dla mnie fantastyczna grałem w nią za dzieciaka gdy miałem może 6/7 lat -.- a teraz sobie przypomniałem, przez rok szukałem nazwy, a dokładnie chodzi mi o to czy jest możliwość ściągnięcia tej gry na PC za free? Proszę o link i z góry dzięki
Gość_Seba*
Witam, czy ktoś próbował wpisywać kody w trakcie gry? Nie wiem zupełnie jak aktywować pole do wpisywania kodów, próbowałem już wszystkich możliwych kombinacji i kicha... Pozdro
Gość_Seba*
Mam do sprzedania oryginał, stan idealny, jeśli ktoś chętny pisać na maila sthiel@o2.pl , pozdrawiam
Gość_Samarkand*
Jeżeli ktoś szuka podobnej gry, to polecam Dark Messiah - mimo iż ma parę lat, to na obecnym sprzęcie i max detalach daje radę. Nie jest to oczywiście doskonałe Severance. niemniej ma swój klimat i system walki. Nie wiem jak wygląda sprawa z Demon's Soul, nie grałem ale może też być podobne. Poza tym, reszta gier jest robiona dla dzieci i pajaców, żeby mogły grać jedną ręką a wdrugiej trzymać hamburgera...niestety. Pozdrawiam!