Oficjalna Strona Gothic 3 patrzcie i placzcie : ( mnie ta gra napewno nie pojdzie na moim piecyku : ( a szkoda : (
[GIII] Oficjalna Strona Gothic 3
Dzięki , ża dałaś tę strone bo nawet nie wiedziałem , że już jest
Boska !! Nie mogę się doczekać już G III .
To jedyna rzecz której wyczekuje od dawna
Myśle że te cudo u mnie pójdzie
Chyba odrazu kupię dwie edycje premierowe....ale do tego jeszcze troche czasu
Boska !! Nie mogę się doczekać już G III .
To jedyna rzecz której wyczekuje od dawna
Myśle że te cudo u mnie pójdzie
Chyba odrazu kupię dwie edycje premierowe....ale do tego jeszcze troche czasu
Teraz już saga Gothic jest największym konkurentem TES.
Na wielu stronach jak i w prasie można nawet przeczytać:
"Wspaniałe są , lecz Gothic góruje ciekawszymi rozwiązaniami , piękną i wciągającą fabułą oraz światem - pięknym i ogromnym , po którym możemy bez ograniczeń wędrować"
Nigdy nie patrzyłem się na sceenery ale te co są w GIII to poprostu jak arty , jak tapety , jak dzieła wybitnych malarzy.....ale to tylko sceenery.....czyli tak jak będzie naprawdę w G III!!
Cudo , cudo i jeszcze raz cudo.
Cała saga jest boska a GIII idealnie ją dopełni.
Znów się powołam na cytat " Jeśli w G III poprawią kilka irytujących rozwiązań - będzie to mistrz w swej klasie i gatunku."
Na wielu stronach jak i w prasie można nawet przeczytać:
"Wspaniałe są , lecz Gothic góruje ciekawszymi rozwiązaniami , piękną i wciągającą fabułą oraz światem - pięknym i ogromnym , po którym możemy bez ograniczeń wędrować"
Nigdy nie patrzyłem się na sceenery ale te co są w GIII to poprostu jak arty , jak tapety , jak dzieła wybitnych malarzy.....ale to tylko sceenery.....czyli tak jak będzie naprawdę w G III!!
Cudo , cudo i jeszcze raz cudo.
Cała saga jest boska a GIII idealnie ją dopełni.
Znów się powołam na cytat " Jeśli w G III poprawią kilka irytujących rozwiązań - będzie to mistrz w swej klasie i gatunku."