Cytat
Nie wspominałeś i to troszeczkę komplikuję sprawę icon_neutral.gif. Próbowałeś odczytać w innym napedzie, tak jak Ci radził Ekhtelion? Jeśli tak, to cóż, przykro mi, ale najwyraźniej Twój kopmuter tej gry nie "trawi", tak jak mój wielu innych. Eeeech, te blaszaki icon_confused.gif.
Właśnie mówiłem, że koledze pożyczyłem(on mam DVD, a ja nie) i mu się wszystko ładnie instaluje
Cytat
Ale 20 zł to chyba nie jest jakis super majątek i na Baldura II (zwłaszcza) wydać się jak najbardziej opłaca. Nawet jesliby Ci się nie zainstalowała, to prędzej czy później zmienisz pecetka, a Baldur nigdy nie umrze icon_biggrin.gif.
Niby to nie jest majątek, ale po co mi 2 baldury :?: A następnego PC kupię sobie dopiero jak już będzę pracował (czyli za pare lat
)Ale co racja to racja Balur nigdy nie umrze i Black Isle także !!!!!
Cytat
Ps. Wiem, że nie mogłes edytować posta, bo nikt by nie zauważył, że cos nowego napisałeś, więc ja to teraz zrobiłem i połączyłem go z poprzednim. Mam nadzieje, że się nie gniewasz icon_wink.gif.
Jak najbardziej się nie gniwam
Właśnie mi o to chodziło, żeby ktoś zauważył ;p
PS.Za jakiś czas napisze co wyjdzie z dalszymi próbami (Ach.... jak ja kocham mojego blaszaka i mój kochany win XP Proffesional
)