Sądzę, że niektórzy z was śledzą ten program Zapraszam do ogólnej dyskusji oraz do typowania swoich faworytów. Ogólnie uważam, że nie jest to program dla solowych piosenkarzy (oni mieli Idola) czy solowych tancerzy (You Can Dance), dlatego też sądzę, że przede wszystkim jury powinno przepuszczać ludzi, którzy mają coś innego do pokazania.
Ach. Dla tych, co nie wiedzą, to jest oficjalna strona, na której można obejrzeć za darmo wszystkich, którzy pojawili się na antenie TVN-u -> http://mamtalent.plejada.pl/
Odcinek I:
- Infinity Pain - numer z gwoździem pokazał już jakiś kolo w zeszłej edycji, natomiast numer z krzesłem dopiętym do uszu... No, niezły hardkor. W sumie dobrze, że przeszli, może coś ciekawego pokażą.
- Grzybki - byli śmieszni, mieli swój urok, ale jaki tam talent?
- Państwo Kulka - no dramat totalny Dobrze, że jej nie zabił.
- Kony - fajne, podobało mi się. Bardzo stylowe kukiełki
- Marcin Wyrostek - mój number one jak do tej pory. Bardzo podobał mi się jego performance. Cud, miód i orzeszki. Nie mogę doczekać się kolejnego występu.
- Iurie Hlinow - widowiskowe. Nie wiem totalnie, o co chodziło Foremniakowej. Kolejny raz potwierdza, że nie nadaje się totalnie do tego programu. Daliby np. Manna, od razu inne show by było.
- Pydy Squad - fajna parodia, uśmiałem się do łez, ale co oni pokażą w półfinale? Mimo wszystko uważam, że niesłusznie przeszli.
- Gruszczyńscy - jak Orion w zeszłym roku. Po co pchać ich dalej, jak i tak nie przejdą?
Odcinek II:
- Tap DJ - świetne! Po prostu full wypas. Ciekawe co wybębni w drugim etapie
- Alexander Martinez - podobał mi się jego występ, ale jak mówiłem - to nie program dla solistów.
- Beatles Revival - bardzo sympatyczni Czesi. Zabawni, a i zaśpiewali fajnie.
Odcinek III:
- Łukasz Jóźwiak - pocisnął z jury fajnie, ale raczej dobrze, że nie przeszedł.
To w sumie byłoby na tyle
Ach. Dla tych, co nie wiedzą, to jest oficjalna strona, na której można obejrzeć za darmo wszystkich, którzy pojawili się na antenie TVN-u -> http://mamtalent.plejada.pl/
Odcinek I:
- Infinity Pain - numer z gwoździem pokazał już jakiś kolo w zeszłej edycji, natomiast numer z krzesłem dopiętym do uszu... No, niezły hardkor. W sumie dobrze, że przeszli, może coś ciekawego pokażą.
- Grzybki - byli śmieszni, mieli swój urok, ale jaki tam talent?
- Państwo Kulka - no dramat totalny Dobrze, że jej nie zabił.
- Kony - fajne, podobało mi się. Bardzo stylowe kukiełki
- Marcin Wyrostek - mój number one jak do tej pory. Bardzo podobał mi się jego performance. Cud, miód i orzeszki. Nie mogę doczekać się kolejnego występu.
- Iurie Hlinow - widowiskowe. Nie wiem totalnie, o co chodziło Foremniakowej. Kolejny raz potwierdza, że nie nadaje się totalnie do tego programu. Daliby np. Manna, od razu inne show by było.
- Pydy Squad - fajna parodia, uśmiałem się do łez, ale co oni pokażą w półfinale? Mimo wszystko uważam, że niesłusznie przeszli.
- Gruszczyńscy - jak Orion w zeszłym roku. Po co pchać ich dalej, jak i tak nie przejdą?
Odcinek II:
- Tap DJ - świetne! Po prostu full wypas. Ciekawe co wybębni w drugim etapie
- Alexander Martinez - podobał mi się jego występ, ale jak mówiłem - to nie program dla solistów.
- Beatles Revival - bardzo sympatyczni Czesi. Zabawni, a i zaśpiewali fajnie.
Odcinek III:
- Łukasz Jóźwiak - pocisnął z jury fajnie, ale raczej dobrze, że nie przeszedł.
To w sumie byłoby na tyle