[Dragon Age: Początek] Orzammar

Ej jak pokonac jarvie z Orzammaru ? w dziale mam alistera psa i tom noo weeny cos takiego a i siebie mam tak 14/15 poziom
Odpowiedz
W sensie jak do niej dotrzeć, znaleźć czy jak już ją pokonać? Podobno jest dość ciężka, ale tak naprawdę nie jest tragicznie. Ja miałem Morrigan, Alistera i Leliane. Leliana z łuku naparzała, Alister na początku też (;p), a Morri rzuciłem Blizzarda (tę zamieć lodową), a potem Tempest (czyli `zamieć` z błyskawic), obie obszarówki. Osłabiło to tamtych w środku na tyle, że jak wpadłem swoim wojem i Alisterem do środka, to po chwili już nie było czego zbierać. Miałem też koło 14-15 poziomu coś.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
A ja pierdłem, rzygłem i wyszłem. Bo hamstwa nie zniesę. ;p
Odpowiedz
Ja swoim magiem, Morrigan, Alistrem i Stenem rozwaliłem ich najpierw kilkoma petardami, czarami obszarowymi, rozwaliłem przybocznych żołnierzy, dobrze jest się przed łucznikami pochować za kolumnami, potem na spokojnie zajalem sie Jarvią, a na koniec łucznicy, ale prawie mnie wykończyli
Odpowiedz
Kogo wybrac na króla harramonta czy bholena czy jest jeszcze jakis gracz?
Odpowiedz
Innego gracza nie ma, a co do tych dwóch to jest to całkowicie Twój wybór. Który ci podpasuje bardziej.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
A ja wszedłem i wyszłem bez żadnych problemów z stenem, Zevrenem, alisterem i oczywiście ze swoim dalijskim elfem na króla wybrałem harramonta;D
Odpowiedz
Ej jak przejść te rozstaje caradina czy coś bo odkryłem cały teren i są tylko przejścia do głębokich ścieżek i nie wiem gdzie iść pomużcie

Polecam wpierw zapoznać się ze słownikiem forumowym.
Odpowiedz
ja jestem krasnoludem,wojownik. Jak zacząłem grać w DA to bylem szlachtą w Orzammarze,aha i lepiej wybrać na króla kogoś innego niż Bhelena bo to zbój i wielki gnój a zwlaszcza mój zdrajca xD
Odpowiedz
ej jak z orzammaru dojść na głebokie ścieżki plz pomozcie musze do tych rozstaji cardiliana
Odpowiedz
jak dostać sie do jerevii bo niewiem. Poradzie
w dziale mam psa siebie wojownika,morigana i zevrana,
Odpowiedz
Orzammar przypomina mi Erebor z Hobbita ;D
Odpowiedz
← Artykuły

[Dragon Age: Początek] Orzammar - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...