Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Orzammar", znajdującym się w dziale "Dragon Age: Początek". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[Dragon Age: Początek] Orzammar
W sensie jak do niej dotrzeć, znaleźć czy jak już ją pokonać? Podobno jest dość ciężka, ale tak naprawdę nie jest tragicznie. Ja miałem Morrigan, Alistera i Leliane. Leliana z łuku naparzała, Alister na początku też (;p), a Morri rzuciłem Blizzarda (tę zamieć lodową), a potem Tempest (czyli `zamieć` z błyskawic), obie obszarówki. Osłabiło to tamtych w środku na tyle, że jak wpadłem swoim wojem i Alisterem do środka, to po chwili już nie było czego zbierać. Miałem też koło 14-15 poziomu coś.
Gość_Kris*
Ja swoim magiem, Morrigan, Alistrem i Stenem rozwaliłem ich najpierw kilkoma petardami, czarami obszarowymi, rozwaliłem przybocznych żołnierzy, dobrze jest się przed łucznikami pochować za kolumnami, potem na spokojnie zajalem sie Jarvią, a na koniec łucznicy, ale prawie mnie wykończyli
Innego gracza nie ma, a co do tych dwóch to jest to całkowicie Twój wybór. Który ci podpasuje bardziej.
Lio, ubiegłeś mnie.... To dorzucę obrazek chociaż http://i52.tinypic.com/acr4v7.jpg Najniższy punkt po lewej stronie.