Znana już chyba wszystkim wampirza seria Stephanie Meyer zostanie wydana w trzeciej już odsłonie. Po książce i filmie przyszedł czas na... grę komputerową . Na razie nie wiadomo o samej grze zbyt wiele poza tym, że jej produkcją zajmie się niezbyt znane studio Brain Junk, a historię będzie można przeżyć z obydwu stron – Belli i Edwarda. Ponadto gra ma być rasowym MMO!
Twilight: The Videogame
Z mojej perspektywy to będzie totalny niewypał. Już sama książka zraziła mnie przed przeczytaniem, gdy widziałem 90% moich koleżanek zabijających się o kolejne części w księgarni i zakochujące się w tym wampirku ;p Film widziałem, średnio mi sie spodobał.
Robienie gry, to trzepanie kasy na tytule, który pociągnął niby część ludzi. Jakis odbiorca się znajdzie na pewno, jednak nie będę to ja.
Robienie gry, to trzepanie kasy na tytule, który pociągnął niby część ludzi. Jakis odbiorca się znajdzie na pewno, jednak nie będę to ja.
Mnie jedynie dziwi, że dopiero teraz. Zwykle od razu mamy film i grę, ale widać wpierw wyczuwali jak publika zareaguje na film. Teraz odcinają kupony.