Gość_Lionel*
krzyslewy ten kod to 44SC2K
Gość_Lionel*
przepraszam dlaczego zadanie Szlachcianka Ingania jest konieczne ja nie zrobiłem i żyje (ale ona nie) i zadanie Maruderzy jest konieczne.
Gość_Lionel*
skąd wiesz że to wejście a nie wyjście
Gość_Lionel*
idę na górę Drakensang życzcie powodzenia ! :-p
Gość_Lionel*
gram drugi raz grałem saperem a teraz gram żołnierzem jestem już po pierwszym smoczym zadaniu
zbieram na Drakensang The River of Time będę grać nowym egzotycznym archetypem Barbarzyńcą
..... .....
. .
..
........
LOL
Gość_Ktoś*
Solucja bardzo przydatna . Co do samej gry , zawiodłam się trochę na tej częsci jak i drugiej , oraz dodadkiem . Moja amazonka wlecze się jak żółw . Chciałabym , aby w trzeciej części < o ile będzie. > będzie można jeżdzić koniem . .
Gość_Megakox*
odpowie mi ktos na pytanie? czy jest w tej grze cos takiego jak deposit?
Gość_Gośc*
Moja solucja jest dużolepsza od tej hahaha
Gość_Nikt>>>*
w domu ardo po zrobieniu questa z morderstwmi mozna pochowac wsystko w szkrzyniach>>
Jest jeszcze jeden ukryty quest w Tallon
więc tak musisz miec wszystkie pamietniki z podziemii i idziesz do alchemiczki z ogrodu
dostajesz questa jak dobrze rozmowe zrobisz aby odzyskać kokości kapłanki
one są w jaskini tam gdzie ten mago z kluczem i gdzies z boku ona bedzie miala kosci
PS: po zrobieniu tego questa jabłonka się odraodzi
Gość_Nikt>>>*
Przepraszam za błędy (szybko pisałem)
Gość_Adek*
Takie małe info: Na okładce gry są postacie z 2 części drakensang'a ("The dark eye" i "Phileasson's secret"). Te postaci to: Frogmin,Tradlar,Gwendala i tajemnicza nieznajoma z innej części gry (nicku nie pamiętam, ale ona jest w pobocznej misji). Jak pokonamy Malgorre mamy w tej grze te scenke i po tym mozna robic co sie chce w Feredok *_* (*,_,*).
Gość_Sage*
Wszystko spoko, ale czy ktoś wie jak przejść zadanie Mactaleanata???
Ilość postów: 2
W misji dla kupca w tallon z tą kryptą to zdobyłem dzienniki zabiłem nekromante pokonałem fale nieumarłych lecz po tych nieumarłych ta nieme mi umarła a miała całe życie czy da się to jakoś naprawicz
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Niestety, wyłącznie wczytanie poprzedniego zapisu, ponieważ jest to istotna postać dla fabuły i raczej nie ma sposobu na jej sztuczną reanimację.
Ilość postów: 1
Mam pytanie?W katakumbach w Tallon znalazłem 5 części dziennika w bocznych salach i tej z dziewczyną.Gdzie szósta?
Przemieniony
Ilość postów: 3
Klasa: Wampir
w tej solucji NARAZIE znalazłam tylko jeden błąd a mianowicie to jest tak
Mordercy w Ferdok
W czasie rozmowy z Barlą Darksmith poproś ją, aby wyznaczyła cię na agenta zajmującego się tą sprawą. Strażniczka zgodzi się i wręczy ci pismo zezwalające na prowadzenie śledztwa. Zostaniesz też bardziej wtajemniczony.
Po tej rozmowie masz do wykonania trzy sub-questy:
Sprawę morderstwa Ardo z Boarstock
Sprawę morderstwa Ericka
Sprawę morderstwa Smoka
1.to jest sprawa zabójstwa Elko anie Erica
2.Barla ma chba na nazwisko Brokensmith coś takiego
Ilość postów: 1
Gdzie znaleźć mapę Krobbera ? (W którym miejscu w tej kryjówce)