Ilość postów: 29
Gra jest dobra, ale tylko DOBRA. Mogło być dużo lepiej. System walki mnie tu rozwalił - strategia "LPM, LPM, LPM" to trochę za mało.
Gothic 3 ocena: 7.5/10
Gothic 3 - Zmierzch Bogów ocena: 4/10
Gość_Gość*
u mnie w G1 tez się zwierzęta atakowały np stado ścierwojadów zobaczyło stado krwiopijców i już mogłem sobie popcorn szykować
Gość_Strażnik Zeng Ji*
Ja nie mam nic przeciwko tej grze. Jest dobra, wciągająca, ogółem: świetna. Najbardziej to lubię z nudów pójść sobie do Ishtar lub Bakareshu i pobawić się w Assasin's creed (poskakać po dachach, zarżnąć jakiegoś cepa, uskuteczniać parkour itp.).
Złotousty
Ilość postów: 9877
Klasa: Bard
Ta gra to same dno zadanie poboczne do siebie podobne i tylko od wioski do wioski-NUDA!!!A ta wolność jest tez kiepska bo brak tu fabuły,jakieś akcji.Lokacje niektóre tak strasznie niedorobione(np. kolo asasynów było miejsce po którym można było chodzić a w ogóle ziemi nie było). Ocena - 5/10 Za ładne lokacje, mnogość uzbrojenia oraz starych towarzyszy.
Gość_lol*
@krzyslewy
Nie ma terenu? Źle gre zainstalowałeś, u mnie też często brakowało terenu, bo win7 blokowal instalke g3. Na XP wszystko pieknie nigdzie nie brakuje ziemi terenu itp.
@shiro995
no nie wiem, ppm na obrone tez potrzebny xD
Złotousty
Ilość postów: 9877
Klasa: Bard
No akurat mam Win 7, ale to dziwne, że blokuje instalkę.
Ilość postów: 113
Grafika była beznadziejna. Ryzykuje twierdzenie, że gorsza niż w Gothic II. Fabuła też nijaka, widać tu zrobiono milowy krok w serii i odrzucono tradycyjnego Gothica. Jak dla mnie małe 6/10.
Licz
Ilość postów: 2868
Klasa: Nekromanta
Nie porównywałbym jej do poprzednich części, ta gra jest, hmm inna. Oferuje większy otwarty świat, co daje z jednej strony większą swobodę, ale z drugiej przez swoje rozmiary, negatywnie wpływa na fabułę, w końcu więcej nie znaczy lepiej. Ale mimo wszystko grało się przyjemnie, więc dla mnie ocenia 7.5/10 jest jak najbardziej adekwatna.