[Mass Effect 2] Kolejna ciekawostka z Mass Effect 2

Targi E3 powoli dobiegają do końca, ale kolejnych nowinek na temat Mass Effect 2 wciąż nie brakuje. Serwis Gamespot.com target="_blank">Gamespot.com przedstawił filmik, na którym to ujawniona zostaje kolejna nowość – możliwość brutalnego przerwania konwersacji. W przedstawionej scenie Shepard rozmawia z niezbyt przyjacielsko nastawionym rozmówcą. Gdy w odpowiednim momencie na ekranie pojawia się ikonka wykrzyknika bohater brutalnym ciosem spycha postać, tym samym pozbywając się stojącej na drodze przeszkody.

Filmik znajdziecie pod tym adresem target="_blank">pod tym adresem.

Odpowiedz
Mióóód i orzeszki A kim jest ta laska co się kręci koło Sheparda? Czyżby Atis załapała się na casting?
Lfp for GvG
Odpowiedz
Trik co prawda nie nowy, ale nie znaczy to, że jest zły No i niewątpliwie cieszy, że dialogi nadal są utrzymane w 'podobnym tonie' jak w części pierwszej

Cytat

A kim jest ta laska co się kręci koło Sheparda?

Zapewne jakaś nowa Pani towarzysz i luba Sheparda

Cytat

Czyżby Atis załapała się na casting?

Nieee... Atis zapewne wolałaby stać przy boku "Jokera"
Odpowiedz
W sensie zginąć na normandy? Popieram

A pomysł fajny. Filmowy.
Odpowiedz
Pomysł przedni, podoba mi się. Widać też, że styl dialogów został zachowany. Czarnego humoru też nie zgubili. Pozostaje mi mieć nadzieję, że na PC wyjdzie w tym samym czasie, co na Xkloca.
Odpowiedz
Ale zachowanie, nie powiem, głupie.

- Nie mam ci nic do powiedzenia

Można było zrobić co najmniej kilka mądrzejszych rzeczy.
Odpowiedz
← Nowości

[Mass Effect 2] Kolejna ciekawostka z Mass Effect 2 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...