[Game Exe] 2 Lata istnienia!

Tak to już dwa lata odkąd po raz pierwszy w sieci zaistniał wtedy jeszcze mały serwis o Neverwinter Nights. Od tego czasu niesamowicie dużo się zmieniło. Po 9 miesiącach od powstania strona przekształciła się w Królestwo cRPG, a z kolej po 6 miesiącach w fuzji z inną stroną powstało to co teraz widzicie – Game Exe. Strona, jak z resztą wszystko w życiu, miała swoje wzloty i upadki. Część wynikało z podjętych decyzji, które niestety okazały się błędne, ale jak to się mówi człowiek uczy się całe życie i na własnych błędach. Na samym początku na stronie było raptem 14 artykułów, teraz ta liczba jest o wiele większa (a co najważniejsze – ciągle rośnie). Od początku istnienia również kilka razy zmieniał się wygląd strony. Ten który możecie tutaj oglądać jest już dziewiątym! A tym czasem zobaczymy co przyniesie nam kolejny rok...

Odpowiedz
Wiwat GE! Niech piwo leje sie strumieniami! Oblewamy! A ja tu jestem rok i 4 miechy ;p Jak ten czas leci...

Tonari no Totoro!
Odpowiedz
Ja niestety jestem tylko 6 miesięcy ale kit z tym hmm najstarszy stawia kolejke xD
Odpowiedz
Jestem od maja, ale czuję, jakbym tu był wieki. Niech żyje GE!
Ash nazg durbatulűk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulűk agh burzum-ishi krimpatul.

Odpowiedz
Ja nie jestem najstarszy, wcale nie jestem . Hmm... Jeśli Med jest rok i 4 miesiące to ja pewnie z rok i 3 albo 2. I cieszę się, że strona cały czas isnieje i jak napisał Nazin, rozwija się. Jesli dalej będziemy wspólnie nad nią pracować za rok może być tylko lepiej. Ps. Rzeczywiście, trzeba przyznać, że ten rok dużo nas nauczył...
Odpowiedz
← Nowości

[Game Exe] 2 Lata istnienia! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...