Nagle do twojego budynku wchodzi strażnik i zapala sobie skręta z Jaluni, nagle zaczyna kaszleć i zemdlał wyłączając klatkę neuronowa, możesz się wydostać i przeszukać okoliczne szafki w poszukiwaniu twojego wyposarzenia.
Walka: żołnież atakuje z atakiem 30 kontra 36 = 6 zadje obrażenia 6*40 : 6 (na klasę pancerza postaci) żołnież zadaje obrażenia w wysokości 40 pkt zdrowia 65-40 = 15 (zostało ci 15 pkt życia)
ja prawie nic nie robie - otwieram tylko ozy , unosze w powietrze sithow i zrzucam do jeziora . co z nimi Sati zrobisz - your job . ja tylko pomijam walke , uzywam mocy prawdziwych jedi
No ale podawajcie obrażenia swoich gun'ów no Qurnik podawaj przy walkach swoje karty postaci żebym mógł szybciej oszacować (nio tak Sati , ale ja myslalem ze to wezmiesz na zasadzie uznania:) dop. Qurnik)
Zrobie ci łasę stasio:D zabiłeś i drugiego drużyna uzyskała 100 exp razem macie teraz 650 +200 = 850 jeszcze 150 i macie poziom.
-ja wraz z Lukasem(Vampire) Będziemy Ostrzeliwać ich, ja z Bazooki,a Lukas ze Snajperki.
-Qurnik zaczai się na nich i gdy zbliżą się na odpowiednią odległość załatwi ich.
Lub zostaje nam plan B:
-Zakradamy się do nich jak najbliżej i rozwalamy ich zmasowanym atakiem.
w miedzy czasie informuje że najlepiej zrobić to cichaczem bo sithowie mogą przeprowadzić nagłą egzekucję więźniów i będzie Meksykańska masakra z piłą aszynowa
Yawin co robisz
- próbujesz odbić strzał? rzut kostką w 6 stronną i jak wypadnie parzysta liczba to odbihjasz i w tamtego gościa strzał lei i go zabije
- próbuujesz włączyć szybkość mistrza i uciec od strzału. jeżeli padnie 6 to nie udaje ci się na kostce
Pozostali przyglądają się i mogą wyruszyć już do bazy aby spróbować się dostać do głównego ośrodka meteorologicznego na wyspie i zbadać tajemnicę dziwnej pogody.