Napiszcie kim chcecie być? i do jakiej kategori należy wasz najbardziej wymażony zawód, no i oczywiście dlaczego?
Przyszłość
Zamierzam spedać swoją duszę diabłu- pracować w Microsofcie
Tak na serio to adminem w jakiejś mniejszej firmie. Bądź programistą, ale będę musiał się w końcu wziąźć za naukę programowania... jak dotąd osiągam jedynie dobre wyniki programując w jedynym edytorze- Logo Komeniuszu:)
Tak na serio to adminem w jakiejś mniejszej firmie. Bądź programistą, ale będę musiał się w końcu wziąźć za naukę programowania... jak dotąd osiągam jedynie dobre wyniki programując w jedynym edytorze- Logo Komeniuszu:)
Programista być może dla jakiegoś znanego portalu(polchat.pl, onet.pl) być moze dla jakieś korporacji(microsoft). Oczywiscie programista w delphi. Sam nie wiem. Narazie robie tylko programy FreeWare, a niedlugo mam zamiar zrobic pierwszy ShareWare;) zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zaliczam to do kategorii naukowej.
Zaliczam to do kategorii naukowej.
Hmm zapomniałeś o jednym Saturasię o Żołnierzu
ja chcę zostać dowódcą czołgu hmm a póżniej maży mi się stopień generała.
A jak to nie wypali to wyjade do Ameryki i tam zostanę Truckerem.Będę masakrował auta osobowe.(ostatnie zdanie to żart)
ja chcę zostać dowódcą czołgu hmm a póżniej maży mi się stopień generała.
A jak to nie wypali to wyjade do Ameryki i tam zostanę Truckerem.Będę masakrował auta osobowe.(ostatnie zdanie to żart)
A ja chce zostac szambonurkiem
Tak to jest to Gamec ! A ja zawsze marzyłem o tym żeby zostać złomiarzem !!! To jest moje największe pragnienie ! To jak założymy sobie społkę hmm? "Gamec & Deus Company" ja będę zbierał złom, wrzucał potem do szamba, a Ty bedziesz łowił i czepał kase od zakłopotanych obywateli
Nie no ale tak naprawdę to bym chciał mieć pracę [i tu uwaga nie związaną głównie z branżą komputerową ] związą ogólnie z geografią [naprawde bardzo to lubie i mnie to fascynuje] taka posadka gdzieś w National Geographic mniam... Podróżować po świecie i pisać artykuły... albo pracować dla TV i robić filmy geograficzne Druga pasja może mi już trochę przeszła choć do spełnienia jest mało prawdopodobna, to pracowanie w NASA ! Normalnie odlotowo [dosłownie i w przenośni ] Ale jak się losy potoczą to czas pokaże teraz to sobie moge spekulować... oby mi sie tylko ta pierwsza teza nie spełniła [bycie złomiarzem] :blink:
Saturas jakie toś ty tematy głębokie zaczynasz poruszać Będę exterminatorem :lol: albo burdel tatą Zapomnij nic nie powiem :lol:
ja kiedys w NASA tez chcialem z fizą i chemią ... ale mi przeszło . wolę coś prorgramować , albo cos z infą (byle nie nauczyciel ) . nie w microsofcie i nie w Polsce (wiem , microsoft to nie Polska ) ale tez nie w tych firmach od gier ktore lubie tylko np. w EA bo raz : niePolska dwa : kasa trzy : nie gram w gry ktore robie a nie grywam za czesto w gry EA . nio i frajda . a na stażu w cda . no bo co moze robic student ? myc auta ? sprzątać ulicę ? byc sekretarzem w firmie na pół etatu (to ost. na pewno nie) ? wiec co ? redaktro cda : kasa + przyjemność + frajda + lepsze to nie myjnia - tyle samo kaski (chyba) a jest jeszcze cool - new giery za free i cool sprzęt za free a studenta raczej nie stać czyli raczej naukowa praca (to pierwsze) a starz nie wiem gdzie zaliczyc
ps. a Minias , jak zrobisz to strefowiczom za free , co ?
ps. a Minias , jak zrobisz to strefowiczom za free , co ?