[font="Impact"][/font]ja grałem wojownikiem przeszłem do tych krwawych gór tam woj był do bani więc zmieniłem se na łowce całkiem dobry gdy ma ten czar magizbroje i łuk
[Dodano po 6 minutach]
moim zdaniem najsłabszy jest złodzziej nie ma żadnych skilli a sztylety jako takie zadają małe obrażenia.Najlepiej mi sie gra elfim łowcą,umie obsługiwać się z łukiem można nim rzucać czary ja mu jeszcze dałem szablę walczy w zwarciu tylko z magizbroją
[Dodano po 2 minutach]
Użytkownik 123adolf321 dnia niedziela, 23 stycznia 2011, 13:39 napisał
a co myślicie o łuczniku? ja zaczynam nim grac i jest moim zdaniem troszkę słaby
łucznik jest dobry tylko niech ktoś inny sciąga na siebie wrogów a łucznik niech se strzela
[Dodano po 3 minutach]
Użytkownik Mortton dnia sobota, 1 maja 2010, 15:42 napisał
ja gram krasnoludzkim najemnikiem, ludzkim wojownikiem i elfim łowcom najłatwiej krasnoludem bo mały

najtrudniej elfim łowcom jak ci drużyna padne i zostaniesz sam to masz tylko sztylet i dupa

robią z ciebie salceson

i też utkonłem elfem w górach krwawych stanołem po stronie krucjaty i lipa.
daj elfowi magizbroje i naucz go radzić sobie z mieczem lub szablą
[Dodano po 3 miesiącach]
Użytkownik Iluvatar dnia czwartek, 15 stycznia 2009, 11:50 napisał
Dla mnie też zaskoczeniem było to że mag lepiej wymiata od woja : D
Zdecydowanie prościej i ciekawiej gra się magiem

LIRAEL nie przesadzaj że czary ofensywne są do bani bo jak na żywotność postaci to bardzo dobre obrażenia zadają (Rzucasz kulę ognia albo ten drugi czar co podpala i nikt Ci nie podskoczy : D) a efekty też są spoko. Szczególnie podobają mnie się efekty zaklęć przywołania

Jest jeszcze fajny piorun, cuchnąca chmura (czy jakoś tak) i zamiana w kamień (jak musisz się podleczyć

)
BTW. Który czar według was jest lepszy i dlaczego:
Przyzwanie żywiołaka? Dżina, Szkieleta czy Cienia?
dżin jest najlepszy ziomekiem przyzwania
[Dodano po 6 minutach]
Użytkownik LIRAEL dnia środa, 21 stycznia 2009, 22:24 napisał
No niby z kosturem można pobiegać ale zadaje tak śmieszne obrażenia ,że szkoda gadać...a i dwie łapy zajmuje więc odpadają tarcze i premie do parowania....szybciej się wykańcza przeciwnika za pomocą miecza niż magii w tej gierce nawet będąc magiem..
z tym kosturem to racyjka ale magia jest lepsz od jakichkolwiek swordów czy czegoś tam