Witam! Czytałem, ze nie można zdobyć ciężkiej zbroi strażnika. Ale czy można kupić Zbroje Arcymistrza Maga Ognia czy jakoś tak? Czyt: ciężką zbroję maga ognia. Jeśli tak to kiedy? Na jakim poziomie? Pozdrawiam Glorfindel
[GI] Zbroja Arcymistrza Ognia
Do Wiktul: Po wejściu na 4 krąg?! 4 Krąg można zrobić w 4 rozdziale, a w 4 rozdziale Corristo już nie żyje...
Do Sosna:W takim razie (chyba) chodzi o Zdobioną Szatę Ognia. Sorry za niedokładność, ale nie mam głowy do nazewnictwa.
Niedługo dam screena, albo wpiszę prawidłową nazwę tej szaty tylko sobie muszę zapisać .
Do Sosna:W takim razie (chyba) chodzi o Zdobioną Szatę Ognia. Sorry za niedokładność, ale nie mam głowy do nazewnictwa.
Niedługo dam screena, albo wpiszę prawidłową nazwę tej szaty tylko sobie muszę zapisać .
No tak, ale Ciężkiego Pancerza Strażnika (wiadomo o co chodzi nawet jak nazwa zła) nie można uzyskać nie używając odpowiednich kodów więc chyba Ciężkiej Szaty Maga Ognia też nie.
Można. Jakby nie było można, to bym chodził goły za każdym razem jak grałem magiem, a jakoś mi się nie zdarzyło. Od Corristo dostajesz Zdobioną Szatę Ognia, od Saturasa na 4 kręgu Zdobioną Szatę Wody, a od Xardasa na 5 kręgu Szatę Mrocznych Sztuk. Bez kodów i kombinacji. Wchodzisz do odpowiedniego kręgu, płacisz kupę rudy i masz.