Zwę się Adrian i... ten tego... poproszę o zestaw pytań.
thRRvZ
Heh, nie miałem pomysłu, więc wpisałem za pomocą klawiatury jakieś litery, a następnie je trochę zmodyfikowałem. Wyszło jak wyszło, a że Google nie wskazywało niczego ani nikogo z takową nazwą zacząłem się rejestrować pod tymże nickiem. Owszem, dziwaczny, ale przynajmniej mam pewność, że tylko ja się nim posługuję. ;]
Edytowałeś swoją wiadomość? Czy może widzę tylko połowę?
O ile mnie usatysfakcjonują.
Słucham przede wszystkim rapu, acz nie narzekam - a nawet lubię! - hardrock, jaki prezentuje np. Linkin Park, czy System of a Down, oraz... ścieżki dźwiękowe, z gier typu Wiedźmin, Gothic, Fable. Oprócz tego znajdą się również utwory, wywodzące się z zupełnie innych gatunków, jak np. metal, czy pop, ale przy tym drugim wariancie musi być naprawdę... dobra.
A przy komputerze spędzam wiele czasu. Nie wiem, ile dokładnie, bo nie liczę, ale z pewnością dużo go "marnuję".
Cytat
Zawsze możesz pokazać swoje prace w Fan Works
O ile mnie usatysfakcjonują.
Słucham przede wszystkim rapu, acz nie narzekam - a nawet lubię! - hardrock, jaki prezentuje np. Linkin Park, czy System of a Down, oraz... ścieżki dźwiękowe, z gier typu Wiedźmin, Gothic, Fable. Oprócz tego znajdą się również utwory, wywodzące się z zupełnie innych gatunków, jak np. metal, czy pop, ale przy tym drugim wariancie musi być naprawdę... dobra.
A przy komputerze spędzam wiele czasu. Nie wiem, ile dokładnie, bo nie liczę, ale z pewnością dużo go "marnuję".
Zacny chłop. Jakie pierogi? Mięsne, ruskie, na słodko, małe, duże, a może nawet uszka?
O, podsunął mi pomysł.
Lubisz:
- przepędzać czarne koty?
- rzucać małymi, niedojrzałymi owocami w koty?
Rozczula Cię widok małego, miauczącego kotka?
Lubisz:
- przepędzać czarne koty?
- rzucać małymi, niedojrzałymi owocami w koty?
Rozczula Cię widok małego, miauczącego kotka?