[Inne] 500 tysięcy farmerów w grach MMO

Słyszałem w telewizji o takiej babce, która zajmuje się projektowaniem przedmiotów (czy coś w tym stylu) w takiej grze internetowej Second Life, i mówi, że zarabia na tym więcej niż przeciętna osoba w jej kraju (a ona była z Anglii albo USA).
Może to i jest sposób na życie jeśli się znajdą tacy co to kupią, choć nie ma to sensu
Może to i jest sposób na życie jeśli się znajdą tacy co to kupią, choć nie ma to sensu

Jest, było i będzie, że tak sobie powiem. Ale cóż, to taki dodatek do naszej współczesnej cywilizacji 
Dopóki znajdą się chętni, dopóty będzie zarabiać. W zasadzie stwierdzam, że ona się przystosowała do nowej "mody" i zaczęła na niej zbijać grubą kasę, o.

Cytat
że zarabia na tym więcej niż przeciętna osoba w jej kraju (a ona była z Anglii albo USA).
Dopóki znajdą się chętni, dopóty będzie zarabiać. W zasadzie stwierdzam, że ona się przystosowała do nowej "mody" i zaczęła na niej zbijać grubą kasę, o.

Dopóty znajdą się chętni? Lol... Ja sobie tak prorokuje, że cały internet to za jakieś 20-30 lat będzie przypominał właśnie taki secondlife. Wielki wirtualny, trójwymiarowy świat wyglądający jak dzisiejszy Crysis nawet na słabych komputerach. A w tym wszystkim nasze avatary jako pełne postacie, a nietylko małe obrazki. zintegruje się to z czasem z serwisami pokroju googleearth i kamerami rozlokowanymi wszędzie i wkrótce powstanie sobie cała wirtualna ziemia po której się będzie podrózować.. A gdzieś w niej będzie się znajdować państwo GameExe ze złotym Dworem
.
Za kilkanaście lat zawód proketanta komputerowego będzie czymś tak powszednim jak dzisiaj projektant ubrań. Bedą specjaliści którzy będą projektować wirtualne domy i wirtualne ciała. Ach... Przyszłość.

Za kilkanaście lat zawód proketanta komputerowego będzie czymś tak powszednim jak dzisiaj projektant ubrań. Bedą specjaliści którzy będą projektować wirtualne domy i wirtualne ciała. Ach... Przyszłość.

Cytat
A gdzieś w niej będzie się znajdować państwo GameExe ze złotym Dworem
Już nie moge siędoczekać.
A tak na serio ja też sadzę że internet za kilka lat (kilkanaście) będzie wyglądał jak second life.

Cytat
A poza tym ludzkość jest jak szczury
Ja jestem zdania że bardziej jak karaluchy

Ostatnio zdobywanie władzy nad światem stało się modne, teraz trzeba się spieszyć do kolejki po numerek do podboju świata.

Trzeba będzie się przystosować, jeszcze troch, a zrozumiem niechęć starszych ludzi do internetu
i innych niezbędnych rzeczy
.

Według czyiś badań 500k, jak jest na prawdę tego może nie wiedzieć nikt.

No potwierdzam tezę że ci co kupują są delikatnie mówiąc głupi, mój jeden "kolega" z klasy kupował, co nie zawodnie dowodzi temu.